Εξάρχεια : Ελεύθεροι οι συλληφθέντες από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ
Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά το τέλος της απολογίας τους οι δυο συλληφθέντες κατά τη χθεσινή επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στα Εξάρχεια σε σπίτι στην οδό Πλαπούτα
Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά αλλά ένας αρχαίος αμφορέας, και οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για «υπεξαίρεση αρχαίου μνημείου ιδιαιτέρα μεγάλης αξίας κατά συναυτουργία».
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.