Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έως το 2023 και άνοιξε το σπίτι του και την καρδιά του στο PAO TV.

Η… mini movie των πράσινων για τον αρχηγό τους παρουσιάστηκε σήμερα, με τον Κουρμπέλη να μιλάει μεταξύ άλλων για το περιβόητο παιχνίδι Κυπέλλου στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, εκεί που ο Παναθηναϊκός είδε τον Κύζα να τον… σφάζει και να χαρίζει με το έτσι θέλω την πρόκριση στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε για εκείνο το ματς:

«Η πιο στενάχωρη στιγμή μου με τον Παναθηναϊκό είναι ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ, το 4-0, αφού μας στοίχισε τον τελικό και νομίζω θα το παίρναμε τότε. Παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αν ήταν καλά ο Ζέκα θα είχαμε πάει τελικό…

Περιμέναμε μια δύσκολη ρεβάνς γιατί όλα τα παιχνίδια στην Τούμπα είναι δύσκολα. Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία αλλά είχε παίξει το ρόλο της στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η πιο χαρούμενη είναι η στιγμή που ήρθα στον Παναθηναϊκό, αλλά και η πρώτη μου συμμετοχή, το πρώτο μου γκολ, η αρχηγία σε μια τόσο μεγάλη ομάδα τόσο νωρίς.  Είναι η τωρινή ανανέωση του συμβολαίου μου».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας