Κοντά στην Ξάνθη ο Παράσχος
Το όνομα του Γιώργου Παράσχου φαίνεται πως έχει προκρίνει η διοίκηση της Ξάνθης για να αναλάβει τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας.
Έχει παρέλθει περίπου ένας μήνας από τότε που η διοίκηση της Ξάνθης πήρε την απόφαση να… τελειώσει τον Κίκε Ραμίρεθ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Παρά τα θετικά αποτελέσματα του συλλόγου υπό της οδηγίες του Ισπανού και τις… υψηλές πτήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι Ακρίτες προέβησαν στη λύση της συνεργασίας τους με τον 52χρονο, σε μια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση.
Έκτοτε, ο σύλλογος της Θράκης παραμένει «ακέφαλος», αφού οι ιθύνοντες κωλυσιεργούν να βρουν έναν επάξιο αντικαταστάτη που θα αναλάβει άμεσα τα ηνία και θα βάλει και πάλι σε τάξη τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας.
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»

