Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βλάχος: «Ικανοποιημένος με το βαθμό της ισοπαλίας»

Βλάχος: «Ικανοποιημένος με το βαθμό της ισοπαλίας»

Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω με τρία γκολ διαφορά στο τελευταίο οκτάλεπτο, πήρε τον βαθμό από την Μπαρτσελονέτα, με τον Θοδωρή Βλάχο να μένει ικανοποιημένος από την ισοπαλία.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από την «κόλαση» και έφυγε από την Βαρκελώνη με το τελικό 11-11 απέναντι στην Μπαρτσελονέτα.

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την εμφάνιση των παικτών του, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση τους, αλλά υπογράμμισε ότι έτσι όπως ήρθε ο βαθμός δεν μπορεί παρά να μείνει ικανοποιημένος.-

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

«Ήταν ένα δυνατο παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο κορυφαίες ομάδες, όπως γίνεται πάντα στην έδρα της Μπαρτσελονέτα. Πρέπει να είσαι ικανοποιημένος, αν δεν χάσεις μέσα σε αυτή την έδρα και είμαι χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα.

Στη διάρκεια του αγώνα η Μπαρτσελονέτα είχε προβάδισμα με δυο και τρία γκολ, αλλά στο τέλος βρήκαμε τις λύσεις, επιστρέψαμε στο παιχνίδι και τελικά δεν χάσαμε.

Δεν είμαι ικανοποιημένος με κάποια σημεία της απόδοσης μας, τα οποία πρέπει να διορθώσουμε, αλλά είμαι ικανοποιημένος με το βαθμό της ισοπαλίας, που πήραμε στο τέλος».

Ο Αλέξανδρος Γούνας από τη μεριά του ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αυτός ο βαθμός της ισοπαλίας, είναι θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης και στην συνέχεια του ομίλου μπορεί να φανεί πολύ σημαντικός.

Είχαμε μια καλή απόδοση και στο τέλος γυρίσαμε το παιχνίδι. Σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι στην έδρα μας κόντρα στην Γιούγκ».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024