Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Έτοιμος για Κφαρ Σαμπά

Ολυμπιακός: Έτοιμος για Κφαρ Σαμπά

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη τη Χάποελ Κφαρ Σαμπά για τη φάση των «32» του Challenge Cup.

Την Χάποελ Κφαρ Σαμπά υποδέχεται την Τετάρτη (4/12) στις 19:00 (Cosmote Sport 6 HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, στο πρώτο παιχνίδι για την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup.

Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας και να αποκτήσει το πλεονέκτημα για πρόκριση στους «16», ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (19/4) στο Ισραήλ.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αφορούν στην απουσία της Κατερίνας Γιώτα, ενώ η Ανα Ζιβογίνοβιτς έχει μπει στις προπονήσεις και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και η Στέλλα Χριστοδούλου:

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι το οποίο θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα αφού θέλουμε να συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δυστυχώς έχουμε λίγες πληροφορίες για τον αντίπαλό μας αλλά από όσα έχουμε δει σίγουρα είμαστε πιο ποιοτική ομάδα. Προφανώς και η Χάποελ δεν είναι κακή ομάδα αλλά εμείς έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρουμε το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Ισραήλ».

Στέλλα Χριστοδούλου: «Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Χαποέλ και να πάρουμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας ώστε να προχωρήσουμε και άλλο στην Ευρώπη που είναι ο αρχικός μας στόχος.

Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας δώσει το έξτρα κίνητρο και τη δύναμη για να τα καταφέρουμε. Το πρόγραμμα είναι πιεσμένο με τα συνεχή παιχνίδια, ωστόσο η ομάδα δουλεύει καλά και δείχνει πολύ καλό πρόσωπο στις προπονήσεις, το οποίο όμως πρέπει να βγάλουμε και μέσα στο γήπεδο στη διάρκεια των αγώνων».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024