Αν σκέφτεστε να κάνετε μια στροφή στην καριέρα σας ίσως η βασίλισσα Ελισάβετ να έχει την επαγγελματική ευκαιρία που ψάχνατε.

Μπορεί δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun»,  σύμφωνα με το οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζεται να παραιτηθεί ανοίγοντας το έδαφος για την διαδοχή της από τον πρίγκιπα Κάρολο, να κάνει τον γύρω του Διαδικτύου, ωστόσο οι ανάγκες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν σταματούν στιγμή.

Μια θέση εργασίας κοντά στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ακούγεται άκρως δελεαστική. Ειδικά όταν ο μισθός της αγγίζει τα 109.000 δολάρια το χρόνο.

Τι ακριβώς χρειάζεται προκειμένου να εργαστείτε στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ;  Να διευθύνετε το γραφείο που είναι υπεύθυνο για τα βασιλικά ταξίδια.

Όλα τα μέλη της οικογένειας χρειάζεται να ταξιδεύουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορα μέρη στον πλανήτη.

Αυτό, λοιπόν, θέλει κάποια οργάνωση την οποία αναλαμβάνει μια ολόκληρη ομάδα. Αυτή την ομάδα θα διευθύνει ο άνθρωπος που θα έχει όλα τα προσόντα που ψάχνει το Μπάκιγχαμ και η αναζήτησή του ξεκίνησε μέσω του LinkedIn.

Χρειάζεται να ξέρει από χρηματοοικονομική διαχείριση, να έχει διοικητικές και ηγετικές ικανότητες, να είναι καλός στη διαχείριση κρίσεων αλλά να έχει και επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές δεξιότητες.

Στη συγκεκριμένη θέση οι εργάσιμες ώρες θα είναι 37,5 την εβδομάδα και η βάση θα είναι στο Λονδίνο.

Σίγουρα βέβαια θα υπάρχουν ταξίδια τόσο στην Αγγλία όσο και εκτός. Η τελική ημερομηνία για τους υποψήφιους είναι στις 20 Δεκεμβρίου.