Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν μερικές μέρες πραγματοποίησε ακόμη μια ονειρική εμφάνιση, από αυτές που μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό, αποδεικνύοντας ότι πηγαίνει και πάλι για να αναδειχτεί σε MVP.
Ο Greek Freak είναι εντυπωσιακός και φέτος, ενώ στο παιχνίδι με τους Τζαζ κατάφερε να πετύχει 50 πόντους, «αγγίζοντας» το ρεκόρ καριέρας του (52 πόντοι).
Οι Μπακς με αφορμή τη μυθική εμφάνιση του Γιάννη δημιούργησαν ένα πολύ όμορφο βίντεο από τα πλάνα του σούπερ σταρ της ομάδας πριν αλλά και μετά το παιχνίδι και τους 50 πόντους.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.