Νέο πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι!
Ο Ουκρανός στόπερ ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.
Σε κάθε περίπτωση πάντως τίθεται εκτός και για το ματς με τον ΟΦΗ, ενώ μόλις πριν λίγες μέρες επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα.
Από εκεί και πέρα εκτός για το ματς της Κρήτης είναι και ο Ντανιέλε Βέρντε που συνέχισε τη θεραπεία για το πρόβλημα στην ποδοκνημική. Αντίθετα, ετοιμοπόλεμοι είναι οι Μιχάλης Μπακάκης και Κώστας Γαλανόπουλος που γυμνάστηκαν κανονικά.
Θυμίζουμε πως εκτός πλάνων είναι ο Βίκτωρας Κλωναρίδης που συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα λόγω της θλάσης που είχε υποστεί.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι