Διαψεύδει κατηγορηματικά η ΑΕΚ τις φήμες περί πώλησης της ΠΑΕ
Την φήμη που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες σχετικά με πώληση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον ομογενή επιχειρηματία Φιλάρετο Καλτσίδη διέψευσε κατηγορηματικά η Ένωση.
Εδώ και λίγες ώρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου είδηση με τη μορφή αποκάλυψης από το «emea.gr» σύμφωνα με την οποία η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει πλέον νέο ιδιοκτήτη τον Φιλάρετο Καλτσίδη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα στον ομογενή επιχειρηματία μεταβιβάστηκε το 50% των μετοχών της ΠΑΕ κάτι που οι «κιτρινόμαυροι» διέψευσαν κατηγορηματικά βάζοντας τέλος στις φήμες.
Οι οικογένειες Μελισσανίδη και Καλτσίδη διατηρούν φιλικές σχέσεις και μάλιστα κατά το παρελθόν ο ομογενής μεγιστάνας που δραστηριοποιείται στην Ρωσία έχει βρεθεί στο ΟΑΚΑ και έχει παρακολουθήσει ματς της ΑΕΚ αλλά χωρίς να έχει υπάρξει ποτέ κάτι παραπάνω.
Το 2013 μάλιστα ο Καλτσίδης είχε αναδεχθεί στον πλουσιότερο Έλληνα στον κόσμο με την περιουσία του να φτάνει στα 6,7 δισεκατομμύρια δολάρια.
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442