Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαντόνα : Το πρόβλημα υγείας της Μαντόνα που την έκανε να ακυρώσει εμφανίσεις

Μαντόνα : Το πρόβλημα υγείας της Μαντόνα που την έκανε να ακυρώσει εμφανίσεις

Η τραγουδίστρια Μαντόνα μόλις ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της

Η τραγουδίστρια Μαντόνα μόλις ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της.

Η ανακοίνωση της

«Παρακαλώ συγχωρείστε αυτήν την αναπάντεχη τροπή. Το να κάνω τα σόου μου κάθε βράδυ μου φέρνει τόση χαρά και η ακύρωση είναι κάτι σαν τιμωρία για εμένα αλλά ο πόνο που βιώνω αυτή τη στιγμή είναι αφόρητος και πρέπει να ξεκουραστώ, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών ώστε να επιστρέψω πιο δυνατή και καλύτερη για το ταξίδι της Madame X μαζί σας», έγραψε η 61χρονη Μαντόνα.

Δείτε την ανάρτηση:

Η μπανιέρα με τα παγάκια

Για να τον αντιμετωπίσει τους αφόρητους πόνους  κάνει – μεταξύ άλλων – μπάνιο σε πάγο! Όπως αποκάλυψε η ίδια η Μαντόνα στο παραπάνω βίντεο.

Οι μηνύσεις και οι καταγγελίες

Η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, δέχθηκε μήνυση από ένα θαυμαστή της επειδή αποφάσισε να αλλάξει την ώρα εμφάνισής της σε μια προγραμματισμένη συναυλία της.

Η μήνυση αφορά την συναυλία της Μαντόνα στο Μαϊάμι που είναι προγραμματισμένη για τις 17 Δεκεμβρίου.

Ο Nate Hollander, o θαυμαστής της που κατέθεσε μήνυση, σύμφωνα με πληροφορίες είχε αγοράσει εισιτήρια για την συναυλία αξίας 1.024 δολαρίων. Η απόφαση της εταιρείας παραγωγής να αλλάξει την ώρα έναρξης της συναυλίας, μέρος της περιοδείας «Madame X», έκανε έξαλλο τον θαυμαστή της και δεν ήταν ο μόνος.

Η μια ώρα διαφορά δυσκολεύει τον ίδιο και όπως υποστηρίζει δεν θα μπορέσει με αυτές τις συνθήκες να παρακολουθήσει την συναυλία.

Αντίστοιχα παράπονα προς την βασίλισσα εκφράζονται τελευταία και στα social media, με θαυμαστές της να δηλώνουν την δυσαρέσκεια τους για αλλαγή ώρα σε αρκετές συναυλίες της αλλά ακόμα και αργοπορία της ίδιας να εμφανιστεί στη σκηνή.

Μάλιστα κάποιοι ανέφεραν ότι σε συναυλία πριν από λίγες ημέρες στο Λας Βέγκας η Μαντόνα ανέβηκε στη σκηνή λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ο Hollander ισχυρίζεται πως προσπάθησε να πάρει αποζημίωση για τα εισιτήρια αλλά δεν τα κατάφερε, επειδή λόγω της αλλαγής ώρας, η αξία μεταπώλησης των εισιτηρίων θα είναι χαμηλότερη από την αξία αγοράς τους.

Τι απάντησε η Μαντόνα

Το περασμένο Σάββατο η ποπ σταρ αποφάσισε να απαντήσει στα δημοσιεύματα από τη σκηνή. Σε βίντεο που ανέβασε η ίδια στο twitter φαίνεται να λέει στο κοινό «Είναι κάτι που πρέπει όλοι να καταλάβετε. Μια βασίλισσα ποτέ δεν αργεί».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024