Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο άνθρωπος πίσω από το στυλ της Μαντόνα και της Lady Gaga

Ο άνθρωπος πίσω από το στυλ της Μαντόνα και της Lady Gaga

Ο Σαμ ΜακΝάιτ θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους image makers στον κόσμο, αναλαμβάνοντας σταρ όπως η Μαντόνα και η Lady Gaga.

Εργάζεται αδιάκοπα εδώ και πάνω από 40 χρόνια και έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πιο διάσημους κομμωτές στη βιομηχανία της μόδας. Τώρα, ο Βρετανός Σαμ ΜακΝάιτ (Sam McKnight) μπορεί να προσθέσει το βραβείο Isabella Blow Δημιουργού Μόδας στο ήδη εντυπωσιακό βιογραφικό του.

Το βραβείο απονέμεται σε όσους στηρίζουν τη βιομηχανία της μόδας – σε εκείνους των οποίων η συμβολή είναι τόσο ανεκτίμητη που αλλάζει το παιχνίδι και την ωθεί μπροστά.

View this post on Instagram

I’m absolutely thrilled to bits to share this news from the British Fashion Council today. I’ve been working on fashion weeks in London since well before London Fashion Week was created, so this means so much to me. And I’m so happy and thankful for the BFC to shine a light on hair, and all the hairdressers, who make magic backstage, nowadays on an epic scale. The BFC is delighted to announce that @SamMcKnight1 will receive the Isabella Blow Award for Fashion Creator at The #FashionAwards 2019, on Monday 2nd December at the @RoyalAlbertHall. McKnight will be honoured for his invaluable contribution to the fashion industry, his remarkable effort in changing the role of the session stylist within fashion and for his unique ability to create modern and glamorous looks. To buy tickets visit link in bio. Photo by @simonemmettstudio

A post shared by Sam McKnight Personal (@sammcknight1) on

Ο αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue, Έντουαρντ Ένινφουλ, η make up artist Πατ ΜακΓκαρθ είναι μεταξύ των βραβευθέντων με το ίδιο τρόπαιο στο παρελθόν.

Ο Σαμ ΜακΝάιτ, συνεργάτης της βρετανικής Vogue δήλωσε στο περιοδικό:

«Είναι μια φανταστική εποχή για την αναγνώριση των hairstylists και make up artists στη βιομηχανία, δύο μεγάλων στοιχείων της ιστορίας μόδας που συχνά βρίσκονται στα παρασκήνια.

Και η απονομή ενός εκπληκτικού βραβείου, όπως αυτό, έχει μεγαλύτερη σημασία απ΄ όλα για μένα».

View this post on Instagram

Kate Moss by Nick Knight for Vogue UK, September 2000 ❤️

A post shared by Aria Cohen (@ariacondizionata) on

Μια καριέρα στην κορυφή της μόδας

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του που μετρά δεκαετίες, ο Σαμ ΜακΝάιτ έχει επιμεληθεί τα σόου σε αμέτρητες Εβδομάδες Μόδας τόσο πασίγνωστων όσο και ανερχόμενων σχεδιαστών.

«Είχα την επιμέλεια στις επιδείξεις μόδας στη Βρετανία, προτού ακόμη ονομαστεί Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου»  ανέφερε ο διάσημος image maker.

Επίσης για επτά χρόνια συνεργάστηκε με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τη συνόδευε σε όλο τον κόσμο.

View this post on Instagram

Remembering the laughter. ❤️

A post shared by Sam McKnight Personal (@sammcknight1) on

«Γελάσαμε πολύ αυτά τα επτά χρόνια, η αίσθηση του χιούμορ που είχε για τον εαυτό της και την ομάδα της ήταν απίστευτη – έφερνε το φως σε ένα δωμάτιο και είναι πραγματικό ταλέντο να φέρνεις το φως σε σκοτεινά μέρη. Ήταν μοναδική» είπε.

Ο Σαμ ΜακΝάιτ θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους image makers του τέλους του 20ου και των αρχών του 21ου αιώνα, με συμμετοχή σε περισσότερα από 200 εξώφυλλα στο περιοδικό Vogue, αμέτρητες διαφημίσεις και ντεφιλέ μόδας.

Διαμόρφωσε και άλλαξε την εικόνα των πιο αναγνωρίσιμων ανθρώπων της σύγχρονης εποχής, της Νταϊάνα, της Μαντόνα, της Lady Gaga.

Το βραβείο Isabella Blow Δημιουργού Μόδας απονέμεται από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας.

Η φετινή τελετή απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο, στο Royal Albert Hall.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024