Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκάρλετ Γιόχανσον : Είχα άγνοια για την τρανς κοινότητα

Σκάρλετ Γιόχανσον : Είχα άγνοια για την τρανς κοινότητα

Η διάσημη ηθοποιός έδωσε διευκρινήσεις για τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο

Πέρασε αρκετός καιρός, αλλά τελικά η Σκάρλετ Γιόχανσον παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος, αναφερόμενη στο πώς είχε αντιμετωπίσει τα σχόλια για ρόλο σε ταινία, από την οποία τελικά αποχώρησε.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί για τρίτη φορά επρόκειτο να υποδυθεί έναν τρανσέξουαλ στην ταινία «Rub & Tug», αλλά τελικά αποχώρησε από το φιλμ, έπειτα από τις σφοδρές επικρίσεις που είχε δεχθεί από την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ.

Όμως, οι δηλώσεις που είχε κάνει αργότερα είχαν προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις. Δηλώσεις που, όπως φαίνεται τώρα, μετανιώνει.

«Ξέρετε, ως ηθοποιός θα έπρεπε να μου επιτρέπεται να παίζω οποιοδήποτε πρόσωπο ή οποιοδήποτε δέντρο ή οποιοδήποτε ζώο, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και οι απαιτήσεις της εργασίας μου», έλεγε το καλοκαίρι η Σκάρλετ Γιόχανσον, προκαλώντας νέο γύρο επιθέσεων εναντίον της στα social media.

View this post on Instagram

OMG😍😍😍😍👑for @vanityfair #scarlettjohansson

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld) on

«Έκανα λάθος, είχα άγνοια»

«Εκ των υστέρων μπορώ να πω ότι έκανα λάθος.  Δεν ήμουν τόσο ευαισθητοποιημένη όταν αντέδρασα.  Δεν γνώριζα καλά για το πώς αισθάνονταν η τρανς κοινότητα και πώς αισθάνεται γενικά για τους ηθοποιούς που υποδύονται διεμφυλικούς ανθρώπους. Δεν γνώριζα αυτή τη συζήτηση. Είχα άγνοια», δήλωσε η Σκάρλετ Γιόχανσον στο Vanity Fair, αναφερόμενη στις επίμαχες δηλώσεις της.

Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έκρινε λάθος την όλη κατάσταση.

«Ήταν δύσκολη αυτή η στιγμή. Ήταν σαν να βρίσκομαι σε ανεμοστρόβιλο. Ένιωσα άσχημα γι’ αυτό. Αισθάνθηκα σαν να μην άκουγα κι αυτό δεν είναι καθόλου καλό συναίσθημα», συμπλήρωσε η Γιόχανσον, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Έξαλλοι οι θαυμαστές

Η διάσημη ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον, είχε προκαλέσει αντιδράσεις πριν από λίγο καιρό με την πρόθεσή της να υποδυθεί έναν τρανσέξουαλ στην ταινία «Rub & Tug», με πολλούς να την επικρίνουν καθώς τον ρόλο αυτό θα έπρεπε κανονικά να υποδυθεί ένα transgender.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «As If», η Σκάρλετ Γιόχανσον θέλησε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια, επιμένοντας μάλιστα στην άποψή της και λέγοντας πως δεν πιστεύει ότι η πολιτική ορθότητα πρέπει να καθορίζει ποιος ρόλους μπορεί να υποδυθεί.

«Ξέρετε, ως ηθοποιός θα έπρεπε να μου επιτρέπεται να παίζω οποιοδήποτε πρόσωπο ή οποιοδήποτε δέντρο ή οποιοδήποτε ζώο γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και οι απαιτήσεις της εργασίας μου» δήλωσε η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Μία δήλωση που για ακόμα μια φορά μετάνιωσε…

View this post on Instagram

#scarlettjohansson for @vanityfair 🤎

A post shared by PR Insider (@prinsider) on

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024