Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκάρλετ Γιόχανσον – Σέξι και πάμπλουτη

Σκάρλετ Γιόχανσον – Σέξι και πάμπλουτη

H ScarJo, όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της, φιγουράρει για ακόμη μία φορά στην κορυφή της λίστας του «Forbes» με τις πιο καλοπληρωμένες ηθοποιούς του πλανήτη Χόλιγουντ.

Με δύο ταινίες για τις οποίες συζητείται πολύ έντονα ότι θα πρωταγωνιστήσουν στις εφετινές υποψηφιότητες των σημαντικών κινηματογραφικών βραβείων και με ένα μπλοκμπάστερ που σίγουρα θα σπάσει τα ταμεία, η Σκάρλετ Γιόχανσον σίγουρα ανυπομονεί να ξετυλιχθεί η σεζόν που μόλις άρχισε.

Η Αμερικανίδα με τις δανέζικες ρίζες, χυμώδες σύμβολο του σεξ και πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ηθοποιός στον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια μοιάζει να εξελίσσεται και να ωριμάζει με τους δικούς της όρους.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιώργος Νάστος γράφει για την εντυπωσιακή ηθοποιό (σήμερα αρραβωνιασμένη με τον γοητευτικό Κόλιν Τζοστ, μέλος της ομάδας της σατιρικής εμπομπής «Saturday Night Live», και μητέρα μιας κόρης από έναν γάμο που έληξε άδοξα), η οποία μπήκε από μικρή στα βάσανα της τέχνης της υποκριτικής και έχει ήδη καταφέρει στα 34 της χρόνια να διαγράψει μια ενδιαφέρουσα πορεία εντός και εκτός της μεγάλης οθόνης.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024