Η αστρολόγος Άση Μπήλιου εξηγεί τι σηματοδοτεί για το κάθε ζώδιο η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στους Ιχθείς.
Ο Ποσειδώνας επιστρέφει σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στην ορθή του πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων και με κάποιο τρόπο φέρνει περισσότερη διαύγεια για τα περισσότερα ζώδια, όχι όμως για όλα,.
Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία, φέρνει και πάλι όλους τους τύπους των σχέσεων σε μια ισορροπία. Σχέσεις που είχαν παγώσει, θα επανέλθουν και πάλι σε φυσιολογικούς ρυθμούς, αλλά και τα οικονομικά των ζωδίων θα αποδώσουν πλέον τα μέγιστα.
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σήμερα, ενισχύοντας την επιρροή της Νέας Σελήνης. Η πιο θετική μέρα της εβδομάδας, είναι η Πέμπτη (28 Νοεμβρίου) οπότε προγραμματίστε για αύριο τα πιο σημαντικά της εβδομάδας.
Δείτε στα παρακάτω βίντεο αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο από την Άση Μπήλιου.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας