Τρόμος στον αέρα – Πιλότος έπαθε έμφραγμα κατά τη διάρκεια πτήσης
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν είχε ιστορικό προβλημάτων με την καρδιά του, ενώ φέρεται να είχε περάσει όλα τα ιατρικά τεστ που έγιναν μία μέρα πριν από την πτήση
Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε ένα αεροσκάφος στη Ρωσία, όταν ένας από τους πιλότους υπέστη καρδιακό επεισόδιο.
Η πτήση της Aeroflot προσγειώθηκε στο Platov International Airport και ο συγκυβερνήτης παρελήφθη από ασθενοφόρο.
Δυστυχώς όμως, σύμφωνα με το CNNi, εξέπνευσε στο δρόμο προς το νοσοκομείο.
«Όλοι στην Aeroflot είναι βαθύτατα λυπημένοι από τον θάνατο του συναδέλφου μας και εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στους φίλους και τους αγαπημένους του» ανέφερε σε ανακοίνωση η αεροπορική εταιρεία.
Το ιστορικό
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν είχε ιστορικό προβλημάτων με την καρδιά του, ενώ φέρεται να είχε περάσει όλα τα ιατρικά τεστ που έγιναν μία μέρα πριν από την πτήση.
Παράλληλα, από την αναγκαστική προσγείωση κανένας από τους επιβάτες ή το πλήρωμα δεν τραυματίστηκε.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.