Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστικό βίντεο στην Αλβανία - Η στιγμή της διάσωσης ενός μικρού αγοριού από τα ερείπια

Συγκλονιστικό βίντεο στην Αλβανία – Η στιγμή της διάσωσης ενός μικρού αγοριού από τα ερείπια

Τα τελευταία λεπτά, ένα βίντεο που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τις δραματικές προσπάθειες για τη διάσωση ενός μικρού αγοριού το οποίο είναι εγκλωβισμένο στα ερείπια και έχει τραυματιστεί

Δραματικές είναι οι στιγμές για δεκάδες πολίτες της Αλβανίας οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια μετά την κατάρρευση κτιρίων που προκάλεσε ο ισχυρότατος σεισμός των 6,4 Ρίχτερ.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί επισήμως 6 νεκροί και τουλάχιστον 300 τραυματίες ενώ υπάρχουν αναφορές για αρκετούς εγκλωβισμένους στα ερείπια.

Τα τελευταία λεπτά, ένα βίντεο που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τις δραματικές προσπάθειες για τη διάσωση ενός μικρού αγοριού το οποίο είναι εγκλωβισμένο στα ερείπια και έχει τραυματιστεί.

Διασώστες και εθελοντές καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να εγκλωβίσουν το παιδί το οποίο στην κυριολεξία έχει «σφηνώσει» στα συντρίμμια.

Στο βίντεο το μικρό παιδάκι ουρλιάζει την ώρα που οι διασώστες με «χειρουργικές» κινήσεις προσπαθούν να απεγκλωβίσουν το αγοράκι.

Το βίντεο ανάρτησε στο twitter η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της αλβανικής τηλεόρασης, Κλαούντια Καραμπόλι και είναι πραγματικά σοκαριστικό.

https://twitter.com/KKarabolli/status/1199220191890198528

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών

Όσο περνούν οι ώρες γίνονται πλέον φανερές οι καταστροφικές διαστάσεις του σεισμού που έπληξε σήμερα λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα (τοπική ώρα· 05:00 ώρα Ελλάδας) την Αλβανία, με επίκεντρο περιοχή ανάμεσα στα Τίρανα και την παραλιακή πόλη του Δυρραχίου.

Σύμφωνα με το Associated Press, οι νεκροί έχουν πλέον φτάσει στους έξι, ενώ με ραγδαίους ρυθμούς αυξάνεται και αριθμός των τραυματιών που διακομίζονται σε νοσοκομεία. Παράλληλα, πληροφορίες που μετέφερε νωρίτερα το ΑΠΕ μιλούν για εγκλωβισμένους στα ερείπια των κτιρίων που καταστράφηκαν.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024