Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γεωργούλης για την ακαταλαβίστικη ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο : «Δεν ήταν επίσημη, αυτοσχεδίαζα»

Ο Γεωργούλης για την ακαταλαβίστικη ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο : «Δεν ήταν επίσημη, αυτοσχεδίαζα»

Τι είπε για την αμήχανη ομιλία του...

Απάντηση μετά τον χαμό που προκλήθηκε στα social media από την ακαταλαβίστικη ομιλία του Αλέξη Γεωργούλη στο Ευρωκοινοβούλιο, έδωσε ο ίδιος ο ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, η  τελευταία ομιλία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση για την εξόρυξη χρυσού, όπου μίλησε με την ιδιότητά του ως συντονιστής της Επιτροπής Αναφορών (PETI) για να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή, ήταν κάπως αμήχανη, καθώς αμφιβάλουμε αν οι περισσότεροι μέσα στην αίθουσα κατάλαβαν τι ακριβώς ήθελε να πει.

Η ομιλία του έκανε το γύρο του διαδικτύου, ενώ δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και αστεία memes στο facebook, ενώ μάλιστα αρκετά μέσα μετέφρασαν την ομιλία του στα ελληνικά προκειμένου να αποδείξουν πως όντως δεν έβγαλε νόημα.

Η απάντησή του Αλέξη Γεωργούλη μετά την αμήχανη ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο

Μετά λοιπόν τον σάλο,  ο ευρωβουλευτής θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο μέσα από δηλώσεις του στο «Πρωινό» του Ant1:

«Η ομιλία που έγινε viral δεν ήταν επίσημη. Αυτοσχεδίαζα εκείνη τη στιγμή και κάποιοι το συνδύασαν με τη δυσλεξία που έχω… Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι το περιστατικό συνδυάστηκε με τη δυσλεξία και ήταν σαν να χλευάζει τους συγκεκριμένους ανθρώπους», δήλωσε.

Τι λέει για την κόντρα του με την Ντενίση

Ο Αλέξης Γεωργούλης, στην ίδια εκπομπή σχολίασε και τις δηλώσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση, προεκλογικά, η οποία είχε πει χαρακτηριστικά «Αν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης και πλάι είναι ένας που έχει κάνει τρία διδακτορικά και είναι καθηγητής πανεπιστημίου στο Princeton, (ο Έλληνας) θα ψηφίσει τον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν λέω ότι δεν του αξίζει ή ότι δεν θα τα βγάλει πέρα, λέω απλώς ότι ο Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική».

«Μιλήσαμε και με τη Μιμή Ντενίση και ανταλλάξαμε πολύ καλές κουβέντες, εννοώντας ότι κι εγώ δεν περίμενα να κάνει κάποιο σχόλιο που να είναι τόσο αρνητικό. Που δεν ήταν. Ουσιαστικά μου είπε και εμένα ότι «Δεν είχα τέτοιο σκοπό». Λέμε πράγματα τα οποία μέσα στη ροή έχουν ένα ενδιαφέρον και λογική συνέπεια. Όταν το απομονώσεις μπορεί να δηλώνει ακριβώς το αντίθετο. Προσπάθησα να καταλάβω τι εννοούσε με το συναισθηματικό κομμάτι, δηλαδή πώς κοιτούσε και τι ήθελε να πει και για αυτό δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ότι ίσως να έχει κάποιο δόλο» είπε ο Αλ. Γεωργούλης και σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν θα ξανασυνεργαστούν απάντησε: «Δεν έχουμε κλείσει ακόμα για το YFSF. Μακάρι να είμαστε με τη Μιμή στην κριτική επιτροπή».

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024