«Με τον Πέτρο δεν είμαστε ακριβώς φίλοι, είμαστε περισσότερο σαν οικογένεια».

Στο Down Town Κύπρου σε συνέντευξη η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιό της από τον Πέτρο Λαγούτη.

Με τον Πέτρο Λαγούτη, δυσκολευτήκατε να γίνετε φίλοι μετά το διαζύγιό σας;

Το διαζύγιό μας ήταν ό,τι πιο δύσκολο μού έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Με τον Πέτρο δεν είμαστε ακριβώς φίλοι, είμαστε περισσότερο σαν οικογένεια. Έχει πολλές πτυχές, είμαστε σύντροφοι, έστω κι αν δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι. Μας πήρε πολύ καιρό για να ηρεμήσουμε και να δούμε καθαρά. Από εκεί και πέρα, έπρεπε ο καθένας να κάνει τη δική του πορεία, να δει κάποια πράγματα αλλιώς. Σήμερα, αντικειμενικά πια, μπορώ να πω ότι, και ο Πέτρος και εγώ, είμαστε πολύ καλύτεροι από τότε που χωρίσαμε. Και πολύ καλύτεροι από τότε που γνωριστήκαμε. Είναι όμορφο, μέσα στον χρόνο, να ξεκινήσεις να θαυμάζεις και πάλι τον άλλον.

Ναι, πολύ. Τα πάω καλά με τη Μυρτώ! Τις περισσότερες φορές… Ok, μεγαλώνω, το ξέρω, νιώθω καλά με αυτό που βλέπω στον καθρέφτη, αλλά και με το ποια είμαι μέσα μου. Παρατηρώ τον χρόνο που περνάει και είναι φιλικός μαζί μου. Είμαι και μικροκαμωμένη, έχω μικρό σκαρί, οπότε ο χρόνος δεν φαίνεται εύκολα πάνω μου. Είμαι τυχερή!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο