Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 26 Νοεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 26 Νοεμβρίου

Τα περισσότερα ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με τον εαυτό τους και θα αναθεωρήσουν πολλά πράγματα που δεν ήξεραν ότι τα απασχολούσαν

Κριός

Έχετε την όρεξη να μάθετε νέες γλώσσες και γενικότερα να κάνετε νέες δραστηριότητες. Ανανεώστε τη σχέση σας πηγαίνοντας ένα σινεμά, ή μία διαφορετική βόλτα στη φύση. Η ρουτίνα σας ρίχνει τη διάθεση

Ταύρος

Ήρθατε σε επικοινωνία με ένα άτομο που σας τάραξε αρκετά. Σκέφτεστε να επικοινωνείτε συχνότερα με το ταίρι σας. Νιώθετε ότι στα επαγγελματικά πιέζεστε να είστε εντελώς λειτουργικοί και για αυτό έχετε νεύρα.

Δίδυμοι

Δώστε έμφαση σε κάτι πιο δημιουργικό. Κάντε ένα ταξίδι όταν πάρετε ρεπό να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Μιλάτε απότομα στα άτομα που αγαπάτε και θα τα στεναχωρήσετε χωρίς να έχετε διάθεση ωστόσο να αλλάξετε συμπεριφορά.

Καρκίνος

Από τη μία είστε σε μία φάση στην οποία περνάτε καλά με τον εαυτό σας και από την άλλη νιώθετε κάπως μόνοι. Επαγγελματικά θα έρθετε σε επαφή με άτομο που κάνει αντίστοιχη δουλειά με εσάς και θα ζητήσετε συμβουλές.

Λέων

Έχετε το θάρρος να πείτε την αλήθεια σας στους γνωστούς και στους φίλους. Ο σύντροφός σας ετοιμάζει να σας κάνει κάποια έκπληξη ή να σας ανακοινώσει κάτι. Να βγαίνετε πιο συχνά γιατί το σπίτι-δουλειά-σπίτι δε σας κάνει καλό.

Παρθένος

Είστε σε μία κατάσταση που δεν ξέρετε αν θέλετε να εμπιστευθείτε τους γνωστούς σας. Αυτό οφείλεται στην αναθεώρηση που έχετε κάνει γενικά για τις ανθρώπινες σχέσεις. Θέλετε κάτι ουσιαστικό πλέον και όχι κάτι επιφανειακό.

Ζυγός

Σκέφτεστε το παρελθόν σας με κάποιο άτομο που είχατε σχέση και στεναχωριέστε. Πρέπει να πάτε παρακάτω όμως διότι αυτές οι σκέψεις θα έχουν αντίκτυπο στη δουλειά σας. Το ότι χωρίσατε έγινε για καποιον λόγο άλλωστε.

Σκορπιός

Είστε νευριασμένοι με ορισμένα άτομα από τον χώρο της δουλειάς και σκέφτεστε ακόμα και να παραιτηθείτε. Δώστε μία προσπάθεια να πετύχετε, χωρίς να σκέφτεστε τι λένε οι άλλοι. Η επιτυχία σας δεν εξαρτάται από τους άλλους.

Τοξότης

Ένα ταξίδι προγραμματίζετε για τα Χριστούγεννα αλλά μη βιάζεστε τόσο. Μπορεί να σας αλλάξουν τις άδειες και να μην έχετε χρόνο να πάτε πουθενά. Έχετε ξοδέψει πολλά λεφτά σε σημείο να έχετε καθημερινά άγχος.

Αιγόκερως

Εδώ και καιρό σκέφτεστε να απομακρυνθείτε από έναν φίλο σας. Η οικογένειά σας, έχει ανάγκη από τη γνώμη σας για κάποια σοβαρά οικονομικά θέματα. Να μιλάτε ήρεμα για να αποφευχθούν οι όποιες εντάσεις πάνω στο θέμα.

Υδροχόος

Μην αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάζουν. Είναι υποχρέωσή σας να δώσετε έμφαση στις επαγγελματικές ευθύνες που έχετε αναλάβει. Έτσι θα λάμψετε από επιτυχία και ευτυχία. Αναρωτιέστε παρ’ όλα αυτά τι κάνουν οι πρώην σας.

Ιχθύς

Κλείνεστε στον εαυτό σας γιατί δε θέλετε να εμπιστευθείτε τους υπόλοιπους ανθρώπους. Ξεπεράστε τον φόβο ότι πάντα θα σας στεναχωρούν γιατί στο τέλος εσείς οι ίδιοι στεναχωριέστε. Καλή επαγγελματική προοπτική έχετε από σήμερα.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024