Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ικανοποίηση των εξαγωγέων για την απόφαση της Κομισιόν

Ικανοποίηση των εξαγωγέων για την απόφαση της Κομισιόν

Η απόφαση είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την τόνωση της εξαγωγικής δυναμικής των ελληνικών επιχειρήσεων σε μια κομβική στιγμή για τη συλλογική μας πορεία στο μέλλον, σημειώνει η πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, Χριστίνα Σακελλαρίδη.

«Ανοίγει ο δρόμος για τόνωση των εξαγωγών και των επενδύσεων», υπογραμμίζει η πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, Χριστίνα Σακελλαρίδη, χαιρετίζοντας την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για επάνοδο της Ελλάδας στον κατάλογο των χωρών με «εμπορεύσιμους κινδύνους».

Η κυρία Σακελλαρίδη σημειώνει ότι αυτή η απόφαση ένα πολύ σημαντικό βήμα για την τόνωση της εξαγωγικής δυναμικής των ελληνικών επιχειρήσεων σε μια κομβική στιγμή για τη συλλογική μας πορεία στο μέλλον.

«Ανοίγει ο δρόμος για πιο δυναμική πορεία στην οικονομία»

«Η έξοδος από το ειδικό καθεστώς για τις εξαγωγικές πιστώσεις, ανοίγει τον δρόμο για μια πιο δυναμική πορεία για τη χώρα, την οικονομία, την επιχειρηματικότητα, την ανταγωνιστικότητα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών μεγάλης κλίμακας.»

» Ένα τεράστιο εμπόδιο, το οποίο υπονόμευε την ανταγωνιστικότητα και επιβάρυνε τη ρευστότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, ειδικά των μικρομεσαίων, αίρεται προς όφελος της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης, αλλά και των επενδύσεων.»

» Παράλληλα, αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη που δείχνουν πλέον οι ξένοι εταίροι προς τη χώρα μας, αναγνωρίζοντας πως η ελληνική οικονομία έχει μπει σε μια διαφορετική και πολύ πιο ελπιδοφόρα τροχιά», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων εκφράζει την ικανοποίησή του για την επιστροφή της Ελλάδας στον κατάλογο των χωρών με εμπορεύσιμους κινδύνους, καθώς αποτελούσε πάγιο αίτημα του εξαγωγικού κόσμου καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024