Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ με υποβρύχιο στην Ισπανία : Πιστεύουν ότι μεταφέρει 3 τόνους κοκαΐνης

Θρίλερ με υποβρύχιο στην Ισπανία : Πιστεύουν ότι μεταφέρει 3 τόνους κοκαΐνης

Το υποβρύχιο εντοπίστηκε στα ανοιχτά της Ισπανίας και πιστεύεται πως είναι φορτωμένο με κοκαΐνη. Δεν έχει, ωστόσο, επιβεβαιωθεί η πληροφορία καθώς το σκάφος δεν έχει ακόμη ανελκυστεί.

Οι ισπανικές αρχές αναχαίτισαν υποβρύχιο το οποίο υποπτεύονται πως μετέφερε ναρκωτικά σε θαλάσσια περιοχή στα ανοικτά της βορειοδυτικής περιφέρειας της Γαλικίας, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters πηγή προσκείμενη σε αποστολή της κεντρικής κυβέρνησης στην περιοχή.

«Διεθνής επιχείρηση»

Νωρίς χθες το πρωί «διεθνής επιχείρηση επέτρεψε να εντοπιστεί μικρό υποβρύχιο περίπου 20 μέτρων κοντά στην παραλία του Iο, στην επαρχία Ποντεβέδρα», ανέφερε η πηγή, επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα ισπανικών μέσων ενημέρωσης.

Το πρακτορείο ειδήσεων EFE μετέδωσε, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στην Guardia Civil — την ισπανική χωροφυλακή —, ότι το υποβρύχιο πιστεύεται πως μετέφερε περίπου 3.000 κιλά κοκαΐνη.

Ωστόσο, η πηγή του Reuters σημείωσε πως παρότι πράγματι πιστεύεται ότι το υποβρύχιο μετέφερε ναρκωτικά, αυτό δεν έχει ακόμη επαληθευτεί.

Eκπρόσωπος της Guardia Civil είπε επίσης ότι δεν έχει εξακριβωθεί ποιο ακριβώς είναι το φορτίο του σκάφους, αφού βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Επιχείρηση ανέλκυσης

Δυο πολίτες χωρών της Λατινικής Αμερικής τέθηκαν υπό κράτηση στο πλαίσιο της επιχείρησης που διεξήχθη, με τη συμμετοχή της αστυνομίας και της Guardia Civil, ενώ τρίτος άνδρας διέφυγε, ανέφερε η πηγή.

Οι αρχές θα αποπειραθούν να ανελκύσουν το σκάφος σήμερα το πρωί, αφού οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν γι’ αυτό χθες Κυριακή απέβησαν άκαρπες.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024