Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου

Σκέψεις από το παρελθόν θα έχουν τα ζώδια σήμερα και θα τα κρατάνε από το να εξελιχθούν και να προχωρήσουν σχεδόν σε όλους τους τομείς

Κριός

Μία νέα επαγγελματική ευκαιρία είναι μπροστά σας. Σκέφτεστε να αφήσετε την παρούσα δουλειά σας και να ασχοληθείτε με την καινούργια. Στα ερωτικά δεν δίνετε σημασία στον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι δεν ασχολείστε καθόλου.

Ταύρος

Θα κάνετε μία σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σας. Δε σας είναι εύκολο να προσαρμοστείτε στα «θέλω» και των δύο παρά μόνον στα δικά σας. Επαγγελματικά θα πιεστείτε αρκετά λόγω πολλών υποχρεώσεων.

Δίδυμοι

Δεν έχετε ισορροπία σήμερα λόγω ότι σας απασχολούν σκέψεις για το παρελθόν σας. Τέτοιες μπορεί να είναι κάποιος πρώην σας, ή κάποιος φίλος με τον οποίον δε μιλάτε είστε κάπως στεναχωρημένοι.

Καρκίνος

Δε μπορείτε να διαχωρίσετε την αλήθεια από την προσδοκία. Νομίζετε πως χωρίς να κάνετε κάτι στην πράξη θα μπορέσετε να προοδεύσετε. Πρέπει αν αναλάβετε δράση και να μην αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάζουν.

Λέων

Αγαπάτε τόσο πολύ τη δουλειά σας που δε σας ενοχλεί που είναι Δευτέρα. Παρ’ όλα αυτά τα άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος θα σας κάνουν πολλές προσωπικές ερωτήσεις. Αποφύγετε να τις απαντήσετε για να αποφύγετε το κουτσομπολιό.

Παρθένος

Περνάτε μία περίοδο με έντονο άγχος και δεν ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε άμεσα. Έχετε απομακρυνθεί από άτομα που σας αγαπούνε πολύ. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, δώστε μία ευκαιρία και σε εκείνους που σας νοιάζονται.

Ζυγός

Δε θα υπάρχει καμία αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας αλλά για κάποιον ασυνήθιστο λόγο, αυτό θα σας αρέσει. Έχετε μία εσωτερική έπμνευση να ασχοληθείτε με ένα νέο επάγγελμα ή χόμπι και αναλύετε τα υπέρ και τα κατά.

Σκορπιός

Σας έχει μπει ιδέα γεμάτη ελπίδες και όνειρα. Σκέφτεστε να τα ξαναβρείτε με πρώην ταίρι σας. Αδιαφορείτε δυστυχώς για τα παρόντα ζητήματα και θέματα της καθημερινότητας με αποτέλεσμα να μην είστε στο «τώρα». Ασχοληθείτε σοβαρά με τη δουλειά σας.

Τοξότης

Θα βγεις με κάποιον που είχες να δεις καιρό και θα πάρεις μεγάλη χαρά. Μαθαίνεις από φίλο ή φίλη σου ότι παντρεύεται γεγονός που θα σε κάνει ευτυχισμένο με τη χαρά του. Μη ζηλεύεις ωστόσο ότι στα ερωτικά τους όλοι οι άλλοι είναι καλύτερα από εσένα.

Αιγόκερως

Δουλειά και μόνο δουλειά. Έχετε κάνει τόσες σπατάλες χωρίς νόημα που το μόνο σας άγχος στην παρούσα φάση είναι να βγάλετε λεφτά. Η οικογένειά σας νιώθει ότι την έχετε παραμελήσει. Δείξτε στους δικούς σας πόσο τους αγαπάτε.

Υδροχόος

Μεγάλη αλλαγή σκέφτεστε να κάνετε. Είτε κάποια επισημοποίηση σχέσης, είτε κάποια μετακόμιση στο άμεσο μέλλον. Σας πιέζει ο χρόνος γιατί δεν έχετε λύσει ορισμένα θέματα στη δουλειά τα οποία σας κρατάνε αρκετά πίσω. Ηρεμήστε.

Ιχθύς

Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες. Σκέφτεστε παλιούς φίλους, έρωτες, γνωστούς και μελαγχολείτε. Δεν ξέρετε αν θέλετε να εμπιστευτείτε τα νέα άτομα που γνωρίζετε διότι φοβάστε μην στεναχωρηθείτε. Όλα θέλουν ένα βήμα τη φορά, σε κάθε τομέα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024