Απίστευτες εικόνες στο Ναύπλιο – ΙΧ αιωρείται πάνω από τη θάλασσα
Ο οδηγός είχε ξεχάσει να βάλει χειρόφρενο...
Επιχείρηση του Λιμενικού και της πυροσβεστικής στήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Λιμάνι του Ναυπλίου για ένα αυτοκίνητο που κινδύνευε να πέσει στην θάλασσα.

Σύμφωνα με το τοπικό σαιτ, argolikeseidiseis.gr, ο οδηγός του οχήματος δεν είχε βάλει το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το ΙΧ να τσουλήσει από το πάρκιγνκ και να καταλήξει ένα βήμα πριν την… θάλασσα.

Ενα σχοινί ¨έσωσε¨το αγροτικό
Το αγροτικού τύπου 4χ4 όχημα, έσωσαν από την πτώση στη θάλασσα, τα σχοινιά ενός θαλάσσιου ταξί που βρισκόταν στο έδαφος και «σταμάτησαν» την πορεία του ΙΧ.

Στο σημείο βρέθηκε η πυροσβεστική και το λιμενικό όπου έδεσαν και τράβηξαν με συρματόσχοινο το αυτοκίνητο και πραγματικά το έσωσαν από βέβαιη πτώση στη θάλασσα.

- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία με τις τοποθετήσεις των συνηγόρων
- Ο Πούτιν αποκάλυψε ότι έλαβε μήνυμα από τον Ιρανό ανώτατο ηγέτη
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για την προπόνηση με βάρη
- Αλλαγές στα επιδόματα: Δημιουργείται ενιαίο ψηφιακό μητρώο
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης
- Φαρμακοποιοί: Πρόβλημα δημόσιας υγείας η κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ
- Νεκρή βρέθηκε 74χρονη στις τουαλέτες του Πολιτιστικού Κέντρου στο Άργος Ορεστικού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442