Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία-Ξάνθη 1-0

Λαμία-Ξάνθη 1-0

Η Λαμία επικράτησε 1-0 της Ξάνθης με γκολ του Μπεχαράνο στο 54' και έκανε το 2/2 με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο, αφήνοντας τους «Ακρίτες» χωρίς νίκη (0-1-5) για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Η Λαμία νίκησε 1-0 την Ξάνθη με γκολ του Μπεχαράνο στο 54′ και έκανε το 2/2 με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο, αφήνοντας τους «Ακρίτες» χωρίς νίκη (0-1-5) για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Με τη νίκη αυτή οι γηπεδούχοι έφτασαν στους 13 βαθμούς και την όγδοη θέση, ενώ το σύνολο του Κίκο Ραμίρεθ έμεινε στους 16 πόντους, συνεχίζοντας να προβληματίζει στις τελευταίες αγωνιστικές.

Το ματς

Η Ξάνθη ήταν εκείνη που είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 12′, με τον Θεοδωρόπουλο να αποσοβεί το 1-0 σε πλασέ του Ντε Αμορίμ. Οι δύο ομάδες δεν είχαν φάσεις στα επόμενα λεπτά, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή.

Στο 32′ η ομάδα του Άκη Μάντζιου πλησίασε στο 1-0, αλλά η προσπάθεια του Τιρόνε στη μικρή περιοχή από τα αριστερά κατέληξε σε κόρνερ από την επέμβαση του Αμπάντ (βρήκε και στο δοκάρι). Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο ημίχρονο, με την ομάδα της Φθιώτιδας να έχει την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Δημούτσο μόλις στο 46′ να κάνει το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 54΄ήρθε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Μπεχαράνο πήρε μια ωραία πάσα από τον Ταϊρόνε, και από πλάγια θέση πλάσαρε τον Αμπάντ, ανοίγοντας το σκορ για την Λαμία.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα του Μάντζιου θα μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα, αλλά ο Μπεχαράνο έστειλε την μπάλα στον Αμπάτ. Η Ξάνθη είχε μια καλή στιγμή στο 76′ με τον Μπαριέντος αλά τίποτα παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα, αλλά ο Ρόμανιτς είδε τον Αμπάτ να τον σταματά, με το τελικό 1-0 να βρίσκει τους Λαμιώτες να πανηγυρίζουν μαζί με τον κόσμο τους.

Λαμία (4-2-3-1): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Καραμάνος (87’ Βύντρα), Τιρόνε (74’ Σάλιακας), Ρόμανιτς, Τουράμ (90’+4’ Βλαχομήτρος).

Ξάνθη (4-2-3-1): Αμπάντ, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Σόσα, Μουλέν (70’ Ντε Λούκας), Τερκί, Εντουάρντο, Τζουρίτσκοβιτς (64’ Μπαριέντος), Ντε Αμορίμ (85’ Πολέτο), Ρενέλα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024