Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου

Στα ερωτικά και στα οικογενειακά θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις

Κριός

Δώστε σημασία στις συμβουλές της οικογένειάς σας, σχετικά με ένα προσωπικό σας θέμα. Οικονομικά φροντίστε να κάνετε περισσότερη υπομονή και να μη σπαταλάτε. Στα ερωτικά, έχετε μία νέα εύκαιρία να ερωτευτείτε ξανά.

Ταύρος

Βαριέστε αρκετά να ασχοληθείτε με τους φίλους σας. Θα θελήσετε να μείνετε σπίτι για ξεκούραση. Διαφωνείτε έντονα με τους οικείους σας και θέλετε καλύτερες εργασιακές ευκαιρίες. Δείξτε προσοχή στον σύντροφό σας, το έχει ανάγκη.

Δίδυμοι

Είπατε κάποιες ανακριβείς «αλήθειες» και τώρα πρέπει να εξηγήσετε το, πού και πώς. Νιώθετε πως θέλετε την επιβεβαίωση από τους άλλους, ενώ παράλληλα επηρεάζεστε εύκολα. Στα αισθηματικά δε θα γίνει κάτι το ιδιαίτερο.

Καρκίνος

Μία νέα ευκαιρία για σχέση ανοίγεται μπροστά σας. Είστε σε ένα σημείο της ζωής σας που δε θέλετε να ασχοληθείτε μόνο με την καριέρα αλλά και με κάτι περισσότερο. Θα ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι και θα είστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.

Λέων

Οργάνωση, τάξη, ασφάλεια και ηρεμία. Αυτά αποζητάτε εδώ και ένα ιδιάζον χρονικό διάστημα. Έχετε πιεστεί πάρα πολύ από τη δουλειά και σας έχει επηρεάσει ψυχοσωματικά. Στα αισθηματικά δεν είστε ακόμη έτοιμοι για κάτι καινούργιο.

Παρθένος

Υπεραναλύετε τα πάντα και έχετε άγχος ειδικά σήμερα. Δε θα βγείτε κάπου ιδιαίτερα γιατί δεν έχετε την κατάλληλη διάθεση για αυτό. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας ωστόσο να λάμψει στον τομέα του φλερτ και του έρωτα.

Ζυγός

Πρόσφατα κάνατε σχέδια μετακόμισης και σήμερα θέλετε οπωσδήποτε να τα ξανακοιτάξετε. Τα επαγγελματικά τρέχουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς σε σημείο να μην προλαβαίνετε για πολλά πράγματα στην καθημερινότητά σας.

Σκορπιός

Επαγγελματικά καλά. Ερωτικά περίφημα. Οικογενειακά όμως υπάρχουν κάποιες μικρές εντάσεις που πυροδοτούνται από εσάς. Σήμερα οι όψεις σας δίνουν περισσότερη εγκράτεια και διάθεση για διάλογο με τους δικούς σας.

Τοξότης

Προαγωγή, νέος έρωτας, καινούργιο κινητό. Πάντως κάτι από αυτά θα γίνει. Βιώνετε αλλαγές και σήμερα είναι μία καλή ημέρα να τις δεχτείτε. Θα πάτε για βόλτα με έναν γνωστό σας που παλαιότερα είχατε περισσότερη επικοινωνία.

Αιγόκερως

Δώστε έμφαση στο σπίτι και στην οικογένειά σας. Τα όποια άγχη και προβλήματα δε γίνονται με την αδιαφορία και την ανάθεση ευθυνών. Στα οικονομικά σας έρχετε μία ενημέρωση για κάποιες οφειλές σε κάποια υπηρεσία.

Υδροχόος

Περνάτε τέλεια με τον σύντροφό σας και το δείχνετε προς τα έξω. Είστε σίγουροι πως δε μπορείτε να αντισταθείτε στην εργασιομανία που σας έχει πιάσει. Δώστε παραπάνω χρόνο σε εσάς και στα «θέλω» σας.

Ιχθύς

Μην παραπονιέστε για το πότε θα πάρετε άδεια και ρεπό. Απολαύστε την καθημερινή επικοινωνία με τους συναδέλφους σας. Στα ερωτικά το ταίρι σας νιώθει ότι δεν ασχολείστε πολύ μαζί του και θα πάρετε πρωτουβουλίες για να το αλλάξετε αυτό.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024