Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εβελίνα Παπούλια: Η μεγάλη αποκάλυψη για τους Δύο Ξένους

Εβελίνα Παπούλια: Η μεγάλη αποκάλυψη για τους Δύο Ξένους

Η δημοφιλής ηθοποιός, Εβελίνα Παπούλια, μίλησε για το ιστορικό σίριαλ και αποκάλυψε πράγματα που δεν γνωρίζαμε

Η δημοφιλής ηθοποιός, Εβελίνα Παπούλια, μίλησε για το ιστορικό σίριαλ και αποκάλυψε πράγματα που δεν γνωρίζαμε ως απλοί θεατές.

«Δεν ήταν ένα εύκολο σίριαλ»

«Κάναμε τους Δύο Ξένους, ένα σίριαλ το οποίο δεν ήταν πάρα πολύ εύκολο. Κάναμε πολλές πρόβες, είχε ένταση σαν κωμωδία, αλλά σίγουρα περνάγαμε καλά. Βγήκε στον αέρα δύο σεζόν τελικά, αν και υπήρχε πιθανότητα να πάει και τρίτη μισή σεζόν. Ήταν ένα πολύ καλογραμμένο σενάριο και ήμασταν καλοί και πολύ ταγμένοι στους ρόλους μας. Και υπηρετούσαμε αυτό που ήταν να υπηρετήσουμε.

Το είχαμε δει όλοι πάρα πολύ σοβαρά και ήμασταν εντός ρόλου πάντα. Δεν παίζαμε τους εαυτούς μας. Ήμασταν οι ρόλοι μας. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, φυσικά και θα ξαναέπαιζα το ρόλο αυτό με πολύ μεγάλη χαρά, γιατί σενάρια δεν βρίσκεις πάρα πολύ εύκολα τόσο καλά», αποκάλυψε η Εβελίνα Παπούλια.

Γιατί δεν έγινε τρίτος κύκλος;

Η Εβελίνα Παπούλια σε παλαιότερη συνέντευξη της αναφέρθηκε και στους λόγους που δεν γυρίστηκε τρίτος κύκλος της σειράς.

«Μόνο που διάβαζα το σενάριο, γελούσα από τις ατάκες. Ήμουν σίγουρη ότι θα έχει επιτυχία. Με τον Αλέξανδρο κάναμε περίπου ένα μήνα πρόβα μέχρι να δέσουμε όλοι μας. Δεν μπορώ να πω ότι μπήκα στη διαδικασία να μιμηθώ την Ελένη Μενεγάκη σε καμία περίπτωση γιατί θα ήταν προσβλητικό. Απλώς μιμήθηκα κάποια πράγματα πολύ έντονα εκείνης της εποχής στο πώς γινόντουσαν οι παρουσιάσεις. Ήταν εξαιρετικό το σενάριο και ήταν για πρώτη φορά ένα σίριαλ, μια κωμωδία, η οποία είχε ταχύτητα, ήταν γρήγορο.»

https://www.instagram.com/p/BfjMiQ0HTq2/

Με ακολουθούσε μετά η επιτυχία της Μαρίνας και όσοι με γνώριζαν δεν μπορούσαν να ταυτίσουν το ρόλο με μένα, σαν Εβελίνα. Με κυνηγούσε η επιτυχία του ρόλου. Μου πρότειναν παρόμοιους ρόλους μετά και δεν τους έκανα. Δεν έγινε ο τρίτος κύκλος γιατί δεν μπορούσαμε να ρυθμιστούμε όλοι μαζί. Εγώ είχα κάνει το παιδί, μετά ήταν ο στρατός του Αλέξανδρου… Έπεσαν πολλά μικρά πράγματα, που ενώ μπήκαμε στη διαδικασία να τα λύσουμε, τελικά μας ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει», είπε η Εβελίνα Παπούλια.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024