Δρίτσας : «Κάθε 6 μήνες βιάζουν παιδί στην Μόρια»
Η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση του πάνελ με τον κ. Καρανικόλα να του απαντά: «Τι θα πει αυτό; Είναι ήσσονος σημασίας;».
Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε, σήμερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας στο πλαίσιο συζήτησης για το προσφυγικό και αναφορικά με βιασμούς παιδιών.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για εν λόγω ζήτημα και απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ, Σπύρο Καρανικόλα, ο κ. Δρίτσας υποστήριξε ότι «βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά το εξάμηνο» για να υποστηρίξει ότι καλλιεργείται κλίμα… τρομολαγνείας.
Η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση του πάνελ με τον κ. Καρανικόλα να του απαντά: «Τι θα πει αυτό; Είναι ήσσονος σημασίας;».
Ο κ. Δρίτσας υποστήριξε στη συνέχεια ότι «αυτά τα λένε τα κανάλια» και σημείωσε ότι όσο είχε τη διαχείριση του προσφυγικού στον Πειραιά, «δεν άνοιξε ρουθούνι, κάναμε υποδειγματική διαχείριση»
Κατηγόρησε τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ για τρομολαγνεία, θέλοντας έτσι να περάσει την ιδέα ότι… δεν είναι πολύ σοβαρά αυτά που συμβαίνουν στις «δομές φιλοξενίας».
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι
- Το Ισραήλ ζήτησε από το Κατάρ να αυξήσει την χρηματοδότηση της Χαμάς έναν μήνα πριν την 7η Οκτωβρίου
- Γαλλία: Δικαστική έρευνα εις βάρος του Grok – Η ΑΙ του Χ έχει χρησιμοποιηθεί σε deepfakes γυμνών γυναικών


