Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου

Τα ζώδια θα επηρεαστούν στον τομέα των οικονομικών και κυρίως των επαγγελματικών

Κριός

Τα επαγγελματικά σας πάνε πολύ καλά. Νιώθετε πως θα προοδεύσετε πιο γρήγορα από όσο περιμένατε. Στα ερωτικά πεισμώνετε με το ταίρι σας ενώ μία νέα ερωτική πρόταση πιο «παράλληλη» εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Ταύρος

Μη δίνετε σημασία σε φωνές αγνώστων. Δώστε έμφαση στη δουλειά σας και μην αφήνετε τα ερωτικά και τα επαγγελματικά να σας επηρεάσουν στον ελεύθερο σας χρόνο. Σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι για 2 με 3 μέρες.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία σας δε θα είναι καλή με τους δικούς σας σήμερα. Αυτό αφορά και τους γονείς και τους φίλους. Δώστε χρόνο να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας τον οποίον ξεχνάτε. Στα ερωτικά αδιαφορείτε πλήρως.

Καρκίνος

Να κάνετε υπομονή γιατί οι όψεις δείχνουν νεύρα και ένταση. Στα επαγγελματικά ωστόσο, όλα θα είναι πολύ καλά και θα τα πηγαίνετε περίφημα με τους συνεργάτες σας. Στα ερωτικά όσοι έχτε σχέση μη γκρινιάζετε. Οι ελεύθεροι δε θέλετε κάτι αυτόν τον καιρό.

Λέων

Πρέπει να οργανώσεις τις σκέψεις σου. Ναι σκέφτεσαι την καριέρα σου όμως υπάρχουν και άλλα πράγματα να ασχοληθείς. Υπάρχει πιθανότητα να κανονίσεις ένα ταξίδι γιατί θέλεις μία αλλαγή στην καθημερινότητά σου η οποία σε «πνίγει».

Παρθένος

Οι κόποι σας επιτέλους «έπιασαν τόπο». Αυτό οφείλεται στο ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε την υπομονή να διαχειριστείτε ένα σωρό διαφορετικά πράγματα. Στα αισθηματικά δεν ξέρετε κυριολεκτικά τι θέλετε.

Ζυγός

Ισορροπία και γαλήνη χαρακτηρίζει τη μέρα σας. Θα έχετε μία σοβαρή κουβέντα με έναν φίλο σας και θα του σταθείτε. Οικονομικά δε σπαταλάτε καθόλου άσκοπα. Στα ερωτικά δε φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο στον ορίζοντά σας.

Σκορπιός

Είστε ενθουσιασμένοι γιατι γνωρίσατε ένα άτομο που σας θύμισε πώς είναι ο έρωτας. Στα επαγγελματικά έχετε πίεση η οποία βγαίνει σε ψυχοσωματικά και πρέπει να χαλαρώσετε. Να κοιμάστε καλύτερα και να μην παραμελείτε τον εαυτό σας.

Τοξότης

Αναρωτιέστε γιατί δεν παίρνετε καλύτερη θέση στη δουλειά και η απάντηση είναι γιατί βιάζεστε. Κάνετε άσκοπα έξοδα και δεν υπολογίζετε καθόλου το κόστος αυτών. Στα αισθηματικά δε θέλετε προσπαθήσετε για κάτι καινούργιο.

Αιγόκερως

Σας έχει πιάσει ο ψυχαναγκασμός να τα κάνετε όλα τέλεια. Χαλαρώστε γιατί τίποτα δε γίνεται τέλεια. Σας έχει λείψει μία παλιά σας φίλη και θα θέλατε να της μιλήσετε ξανά. Ερωτικά είναι η τυχερή σας μέρα και θα έχετε αρκετό φλερτ.

Υδροχόος

Δίνετε βάση σε πράγματα που δεν έχουν καμία σημασία. Ένα από αυτά είναι και η κριτική των συναδέλφων σας η οποία θα έπρεπε να μη σας απασχολεί τόσο. Στο θέμα του σεξ και του έρωτα, απλά περιμένετε να συμβεί από μόνο του.

Ιχθύς

Νιώθετε πολύ ωραία με το εργασιακό σας περιβάλλον. Σας μιλάνε όλοι και νιώθετε το κέντρο της προσοχής. Στα οικονομικά δείξτε λίγη προσοχή να τα ξοδεύετε εκεί που πρέπει. Τα συναισθηματικά σας θα επηρεαστούν από έναν νέο έρωτα.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024