Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Πρίντεζης : Ένας μύθος της Euroleague

Γιώργος Πρίντεζης : Ένας μύθος της Euroleague

Ο Γιώργος Πρίντεζης ξεπέρασε πριν μερικές μέρες τους 3000 πόντους στη Euroleague, ξεπέρασε και τα 1000 εύστοχα δίποντα και αποτελεί χωρίς αμφιβολία έναν από τους μύθους της διοργάνωσης

Ο Γιώργος Πρίντεζης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες που αγωνίζονται στη Euroleague κι αναμφίβολα θα είναι στο Hall Of Fame της διοργάνωσης με την ολοκλήρωση της καριέρας του.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού πριν μερικές μέρες ανέβηκε στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών στη Euroleague, καθώς ξεπέρασε τον Φελίπε Ρέγιες, ο οποίος έχει παίξει και 55 ματς παραπάνω από τον Πρίντεζη.

Παράλληλα ο υπαρχηγός των ερυθρόλευκων ξεπέρασε και τους 3000 πόντους συνολικά στη διοργάνωση, ενώ συνεχίζει να γράφει ιστορία πλέον σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν ο Πρίντεζης ξεπέρασε τα 1.000 εύστοχα δίποντα στην Ευρωλίγκα (κάνοντας ένα 6/8) και πέρασε στην δεύτερη θέση, της σχετικής στατιστικής κατηγορίας.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το χαρακτηριστικό «πεταχτάρι» του Έλληνα φόργουορντ είναι αυτό έχει μείνει στο μυαλό όλων όσων παρακολουθούν το παιχνίδι του, με το πιο ιστορικό του σουτ να είναι εκείνο του 2012 στην Πόλη στον τελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

Είναι ένας μύθος της Euroleague που ανεβαίνει συνεχώς σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Στην ήττα με την Μπάγερν ο «Πρι» έφτασε τα 1.004 εύστοχα δίποντα και «κυνηγάει του Άντε Τόμιτς, της Μπαρτσελόνα που έχει αυτή τη στιγμή 1.092 εύστοχα δίποντα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024