Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόκερ : Στο φως ανέκδοτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας

Τζόκερ : Στο φως ανέκδοτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας

Η εικόνα του λιπόσαρκου «Τζόκερ» Χοακίν Φίνιξ σοκάρει

Ο Τοντ Φίλιπς, σκηνοθέτης της ταινίας-φαινόμενο Τζόκερ που που συνεχίζει να σπάει τα παγκόσμια ταμεία και τα ρεκόρ, όπως είχε υποσχεθεί πριν λίγο καιρό, δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά νέων φωτογραφιών από τα γυρίσματα του ψυχολογικού θρίλερ, τρελαίνοντας τους θαυμαστές του Χοακίν Φοίνιξ.

Σε ορισμένες φωτογραφίες βλέπουμε το σκηνοθέτη να μιλάει με το Χοακίν Φοίνιξ, προφανώς δίνοντάς του οδηγίες για μια σκηνή, σε άλλες ο φακός τους πιάνει χαλαρούς να γελούν σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και σε κάποιες βλέπουμε από κοντά τη μάσκα και το σημειωματάριο του Άρθουρ Φλεκ, του κινηματογραφικού Τζόκερ.

Από την πρώτη στιγμή που το «Τζόκερ» κατέκτησε την κορυφή του box office και έχει εξελιχθεί σε φαινόμενο των τελευταίων χρόνων, ο Φίλιπς άρχισε να μοιράζεται με το κοινό ιστορίες και στιγμιότυπα από τα γυρίσματα. Αυτό που δεν πρόκειται ποτέ να μοιραστεί, όπως έχει επαναλάβει αρκετές φορές, είναι οι κομμένες σκηνές της ταινίας.

Τις προηγούμενες μέρες, μέσω ανάρτησής του στο Instagram, έσπευσε να ευχαριστήσει το κοινό για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η ταινία, η οποία κατάφερε να γίνει η κορυφαία σε εισπράξεις ταινία με δείκτη καταλληλότητας R (απαγορεύεται για τους θεατές κάτω των 17 ετών που δεν συνοδεύονται), ξεπερνώντας το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις.

Στην Ελλάδα η ταινία «Τζόκερ» έχει ξεπεράσει τα 880.000 εισιτήρια από την πρεμιέρα της στις 3 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις που την ήθελαν να προσεγγίζει τον αριθμό του ενός εκατομμυρίου θεατών σε όλη την Ελλάδα.

Σε ορισμένες φωτογραφίες η εικόνα του λιπόσαρκου Χοακίν Φίνιξ σοκάρει.

Για τις ανάγκες του ρόλου ο διάσημος ηθοποιός χρειάστηκε να χάσει 23 κιλά. Υπήρχαν μάλιστα μέρες που ο Φίνιξ έτρωγε μόνο ένα μήλο.

Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Τοντ Φίλιπς, ο θεατής έχει μια αίσθηση του φυσικού μετασχηματισμού στον οποίο υποβλήθηκε ο Χοακίν Φίνιξ προκειμένου να δείχνει μη υγιής και παραμορφωμένος.

Παράλληλα, σε άλλο στιγμιότυπο παρακολουθούμε τον πρωταγωνιστή να κάθεται στον καναπέ με το όπλο κάτω από το πιγούνι του.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024