Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία : Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο ιστορικός που διαμέλισε την ερωμένη του

Ρωσία : Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο ιστορικός που διαμέλισε την ερωμένη του

Ο ιστορικός Όλεγκ Σοκόλοφ, ο οποίος συνελήφθη για τον φόνο της φοιτήτριας και ερωμένης του, προσπάθησε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς και να αυτοκτονήσει κατά την αναπαράσταση του εγκλήματος.

Ο Όλεγκ Σοκόλοφ, ο διάσημος ιστορικός που διαμέλισε τη σύντροφό του, επιχείρησε να αυτοκτονήσει κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του εγκλήματος.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε σήμερα ο δικηγόρους του ιστορικού με ειδικότητα στον Ναπολέοντα.

«Αυτή η απόπειρα, για την οποία δεν μπορώ να αποκαλύψω τις λεπτομέρειες, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο διαμέρισμά του», κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναπαράστασης των γεγονότων, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος Αλεξάντρ Ποτσούεφ, διευκρινίζοντας ότι οι αστυνομικοί επενέβησαν αμέσως.

Τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο, που επικαλείται μια αστυνομική πηγή, ο Σοκόλοφ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι του είχαν βγάλει τις χειροπέδες και προσπάθησε να αρπάξει ένα ξιφίδιο. Οι αστυνομικοί πρόλαβαν να επέμβουν προτού χρησιμοποιήσει το όπλο.

Η επιτροπή έρευνας και οι σωφρονιστικές υπηρεσίες, σε ερώτηση του Γαλλικού Πρακτορείου, αρνήθηκαν να σχολιάσουν σχετικά.

Ο Όλεγκ Σοκόλοφ, ηλικίας 63 ετών, ομολόγησε ότι σκότωσε και διαμέλισε, στις αρχές Νοεμβρίου, μια πρώην φοιτήτριά του, την Αναστασία Εστσένκο, ηλικίας 24 ετών, με την οποία είχε σχέση.

Αστυνομικοί είχαν περισυλλέξει τον επιφανή καθηγητή, σε κατάσταση μέθης, την 9η Νοεμβρίου από τον ποταμό Μόικα, ενώ έφερε στην πλάτη του ένα σακίδιο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν τα δύο χέρια της άτυχης γυναίκας και ένα πιστόλι κρότου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024