Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

Υπομονή, επιμονή και θάρρον τονίζουν ότι πρέπει να έχουν όλα τα ζώδια σήμερα

Κριός

Αλλαγές στα ερωτικά σας. Οι ελεύθεροι δυσκολεύεστε να φλερτάρετε. Οι δεσμευμένοι έχετε ανησυχία με το αμόρε σας. Υπομονή και μην έχετε νεύρα. Επαγγελματικά θα θέλετε να ψάξετε ή για άλλη δουλειά ή να αναλάβετε μία καλύτερη θέση από αυτήν που έχετε ήδη.

Ταύρος

Αυξημένη ερωτική διάθεση. Θέλετε να κάνετε νέα ερωτικά «κόλπα» με τον σύντροφό σας. Όσοι δεν έχετε κάποιον θα μπείτε στη διαδικασία του περιστασιακού σεξ. Επαγγελματικά σας επηρεάζει η άποψη των συνεργατών σας. Μη δίνετε σημασία.

Δίδυμοι

Είστε ή του ύψους ή του βάθους σήμερα. Βαριέστε να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας. Ερωτικά αδιαφορείτε εντελώς. Στη δουλειά πρέπει να έχετε παραπάνω αυτοπειθαρχία διαφορετικά θα χάσετε τη θέση σας.

Καρκίνος

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις έντονη επιθυμία να ερωτευτείς. Από εκεί και πέρα κοίτα να δίνεις παραπάνω σημασία στους δικούς σου ανθρώπους και να μη στεναχωριέσαι όταν εκείνοι λόγω υποχρεώσεων δεν πολυμιλάνε. Επαγγελματικά έχεις στασιμότητα.

Λέων

Πρέπει να οργανώσεις τις σκέψεις σου. Ναι σκέφτεσαι την καριέρα σου όμως υπάρχουν και άλλα πράγματα να ασχοληθείς. Υπάρχει πιθανότητα να κανονίσεις ένα ταξίδι γιατί θέλεις μία αλλαγή στην καθημερινότητά σου η οποία σε «πνίγει».

Παρθένος

Έχετε μεγάλη επαγγελματική άνοδο. Ή περιμένετε έστω να έχετε. Τα αισθηματικά δε φαίνεται να σας απασχολούν ιδιαίτερα. Δείξτε περισσότερη έμφαση στην επικοινωνία με τους γνωστούς και τους φίλους σας. Μην τους παραμελείτε.

Ζυγός

Έχετε την ανάγκη να καθαρίσετε τις σκέψεις σας από την αρνητική ενέργεια. Νιώθετε πως έχετε ρουτινιάσει και παράλληλα βαριέστε να κάνετε νέα πράγματα. Η στασιμότητα στα επαγγελματικά και αισθηματικά οφείλεται κυρίως σε εσάς.

Σκορπιός

Σας έχουν πιάσει οι επαγγελματικές σας αναζητήσεις για κάτι καλύτερο. Διεκδικείτε τον έρωτα και τα λεφτά. Πρέπει να καταλάβετε ότι όλα θέλουν υπομονή και πρόγραμμα. Δώστε έμφαση στο «τώρα» και όχι στο «αν» και στο «πότε».

Τοξότης

Είστε αρκετά χαρούμενοι γιατί περιμένετε μία νέα εξέλιξη με τα επαγγελματικά σας. Οι υπόλοιποι θα έχετε αρκετές συνεντεύξεις για δουλειά. Τα αισθηματικά προκύπτουν από μόνα τους και δεν τα κυνηγάτε καθόλου.

Αιγόκερως

Προσέξτε τα έξοδα και τις σπατάλες που κάνετε. Στη δουλειά νιώθετε νεύρα και δεν έχετε καθόλου υπομονή. Έχετε ανάγκη να πάτε διακοπές και να μη δείτε κόσμο για αρκετό χρονικό διάστημα. Σας κουράζει η καθημερινότητα.

Υδροχόος

Κάντε υπομονή σε αυτά που θα ακούσετε από το αμόρε σας. Έχει την ανάγκη για προσοχή. Μην αδιαφορείτε επίσης για συμβουλές από το οικείο περιβάλλον. Βάλτε υψηλούς στόχους που θα σας κάνουν να ανελιχθείτε.

Ιχθύς

Σε έχει πιάσει μία στεναχώρια-μελαγχολία και το ρίχνεις στον καιρό. Δε σου φταίει ο καιρός αλλά η αδράνεια που έχεις βάλει τον εαυτό σου. Κοίτα να «τσαλακώνεσαι» και λίγο να βγαίνεις από τη ρουτίνα, γιατί δε σου κάνει καλό.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024