Απίθανος Αντετοκούνμπο, χαλαρά οι Μπακς νίκησαν τους Πέισερς
Ο Γιάννης έκανε ότι χρειαζόταν και με το παραπάνω κι ας αγωνίστηκε μόλις 28 λεπτά για να πάρει ανάσες, μιας και το παιχνίδι δεν είχε πολύ ενδιαφέρον όσο πήγαινε προς το τέλος και τα πάντα είχαν κριθεί. Συγκεκριμένα, ο Greek Freak σταμάτησε στους 26 πόντους από 7/11 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 3/5 βολές, μάζεψε 13 ριμπάουντ, μοίρασε έξι ασίστ κι έκανε ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ.
Οι Μπακς συνεχίζουν ακάθεκτοι στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς έφτασαν τις 9 νίκες σε 12 αγώνες. Τελευταίο θύμα της παρέας του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν οι Πέισερς, με τα ελάφια να επικρατούν εύκολα στην Ιντιάνα με 102-83 σε μια βραδιά που ο Greek Freak ήταν και πάλι εντυπωσιακός. Ο Έλληνας σούπερ σταρ πέτυχε το 12ο συνεχόμενο double-double, έβαλε τα σουτ από την περιφέρεια και η ομάδα του Μιλγουόκι παραμένει στο κυνήγι της πρώτης θέσης της Ανατολικής Περιφέρειας, εκεί που βρίσκονται αυτή την ώρα οι Σέλτικς.
Ο Γιάννης έκανε ότι χρειαζόταν και με το παραπάνω κι ας αγωνίστηκε μόλις 28 λεπτά για να πάρει ανάσες, μιας και το παιχνίδι δεν είχε πολύ ενδιαφέρον όσο πήγαινε προς το τέλος και τα πάντα είχαν κριθεί. Συγκεκριμένα, ο Greek Freak σταμάτησε στους 26 πόντους από 7/11 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 3/5 βολές, μάζεψε 13 ριμπάουντ, μοίρασε έξι ασίστ κι έκανε ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ. Από εκεί και πέρα πολύ καλός για τα ελάφια ήταν ο Μπρουκ Λόπεζ με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 μπλοκ, ενώ ο ΝτιΒιντσέντζο με 14 πόντους και οι Μπλέντσο και Μπράουν με 10 βοήθησαν αρκετά τους Μπακς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θανάσης Αντετοκονούμπο πήρε χρόνο συμμετοχής και σε 4′ πρόλαβε να σημειώσει ένα δίποντο.
Από την άλλη για τους Πέισερς που αγωνίστηκαν χωρίς τον Βίκτορ Ολαντίπο αλλά και τον Μαλκομ Μπρόγκντον ο Ουόρεν είχε 15 πόντους κι ο Τέρνερ στην επανεμφάνισή του στα παρκέ 16 πόντους. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος σε 14 λεπτά είχε 2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.
Το Final Four της Euroleague στο T-Center πλησιάζει και το μεγάλο ερώτημα όλων είναι πόσο κόσμο θα έχει η κάθε ομάδα και τι γίνεται με τους φίλους του Ολυμπιακού.
Ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με ανάρτησή του, υποστηρίζει πως υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Ζοσέ Μουρίνιο και την Ρεάλ Μαδρίτης για την επιστροφή του Πορτογάλου στον πάγκο της.