Η Σκωτία επικράτησε με 2-1 της Κύπρου για την ένατη αγωνιστική του ένατου γκρουπ των προκριματικών του EURO 2020 και ανέβηκε εκείνη στην τρίτη θέση του ομίλου.
Οι Σκωτσέζοι ευτύχησαν να ανοίξουν νωρίς το σκορ με τον Κρίστι μόλις στο 12′. Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες για να αλλάξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47′ η Κύπρος έφτασε στην ισοφάριση με τον Εφραίμ, ωστόσο η χαρά των Κυπρίων δεν κράτησε πολύ αφού στο 53′ ο ΜακΓκίν ξανάδωσε προβάδισμα στους Σκωτσέζους.
Στη συνέχεια η Κύπρος πήρε τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ με το 1-2 να παραμένει ως το τέλος του αγώνα.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής: Κύπρος-Σκωτία 1-2 (47’ Εφραίμ – 12’ Κρίστι, 53’ Μακ Γκιν)
Ρωσία-Βέλγιο 19:00 Σαν Μαρίνο-Καζακστάν 19:00
Η βαθμολογία του 9ου ομίλου: 1. Βέλγιο (30-1) 24 2. Ρωσία (27-4) 21 3. Σκωτία (13-18) 12 4. Κύπρος (14-14) 10 5. Καζακστάν (9-13) 7 6. Σαν Μαρίνο (0-43) 0
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο σε ομιλία του στο Miami Dade College, και αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία αποκάλυψε ότι αρχικά τόσο η UEFA όσο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχαν απορρίψει τις αιτήσεις του για δουλειά.
O Λούκα Μόντριτς στάθηκε άτυχος στο κυριακάτικο (26/4) ντέρμπι της Μίλαν με την Γιουβέντους, καθώς τραυματίστηκε και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Χιλιάδες οπαδοί του ΟΦΗ γέμισαν τους δρόμους του Ηρακλείου τη Δευτέρα (27/4) για να αποθεώσουν τον Χρήστο Κόντη και τους παίκτες στην παρέλαση με ανοιχτό πούλμαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου.