Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kέρατο : Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να του το πεις

Kέρατο : Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να του το πεις

Είναι αυτό που φοβούνται οι περισσότεροι όταν είναι σε μία σχέση και που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα

Στην περίπτωση της απιστίας, αυτό που συμβαίνει είναι ότι το ζευγάρι δεν είναι σε μία υγιή και λειτουργική σχέση. Αν είσαι εσύ το άτομο που τον έχει κερατώσει θα πρέπει να κάνεις το βήμα να είσαι ειλικρινής.

Γιατί να είσαι ειλικρινής

Γιατί αν τον αγαπάς δε θα έπρεπε να κάνεις κάτι που προδίδει αυτόν εσένα και τα συναισθήματα και των δύο σας. Σκέψου ότι όσο κάνει χαριτωμένα σενάρια μαζί σου εσύ τον απατάς και εκείνος δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει. Θες τόσο πολύ να τον έχεις στο «σκοτάδι» και να τον κάνεις να επενδύει σε εσένα; Να επενδύει σε εσάς;

Μη σκέφτεσαι την έκβαση

Όταν αποφασίζεις να είσαι ειλικρινής δεν θα πρέπει να σε νοιάζει τι επιπτώσεις θα έρθουν από αυτό, εκτός αν ο άλλος είναι βίαιος οπότε και φεύγεις «χθες». Έκανες ή κάνεις κάτι που είναι ηθικά λάθος και που στην ουσία αποτελεί κοροιδία του συντρόφου σου ο οποίος δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει.

Σκέψου ότι και να χωρίσεις μετά αφού του το πεις είναι για καλό. Πόσο θα κρατούσες άλλωστε μία κατάσταση τέτοια; Αν ενδιαφερόσουν πραγματικά για τον ίδιο δε θα είχες πάει με άλλον, ούτε καν θα φλέρταρες.

Άμα όμως…

Αν δεχθεί να συνεχίσετε να είστε μαζί μετά από το σοκ, πρέπει να είσαι πρώτιστα ειλικρινής με εσένα. Θα του το ξαναέκανες; Θα τον άφηνες να χάσει για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη του; Τον θες όντως ή μένεις μαζί του λόγω συνήθειας και φοβάσαι να φύγεις;

Όλα αυτά τα ερωτήματα πρέπει να είναι απαντημένα στην περίπτωση που θες να προχωρήσετε παρακάτω και να έχεις μία δεύτερη ευκαιρία. Αν δεν είσαι σίγουρη και σκέφτεσαι ότι μπορεί να το ξανακάνεις, τότε απλά μην είσαι μαζί του.

Η απιστία δεν είναι κάτι αστείο και σίγουρα δεν επιδέχεται καμία δικαιολογία. Ένας άνθρωπος που ξέρει τι θέλει ξέρει και τι δεν πρέπει! Η απιστία δεν έχει να κάνει μόνο με το σεξ με άλλο άτομο, αλλά και με τη συναισθηματική απιστία που θεωρείται ακόμα χειρότερη. Η μόνη λύση είναι είτε να μην το κάνεις, ή αν το έκανες να δεχθείς τις συνέπειες των πράξεών σου. Είτε χωρίσετε, είτε όχι.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024