Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απιστία: 10 ενδείξεις ότι δεν είναι ο πιο «αφοσιωμένος»

Απιστία: 10 ενδείξεις ότι δεν είναι ο πιο «αφοσιωμένος»

H απιστία σχεδόν πάντα έχει ενδείξεις που την προδίδουν

Η απιστία είναι κάτι που σίγουρα ενοχλεί πολύ και «τραυματίζει» το άτομο που τη βιώνει. Παρ’όλα αυτά στις περισσότερες περιπτώσεις ο άνθρωπος που απατά δείχνει κάποια σημάδια τα οποία προξενούν τις υποψίες.

Ας δούμε αυτές τις ενδείξεις που μπορεί να μην καταλαβαίνουμε ότι σημαίνουν κάτι.

«Υπερωρίες»

Δήθεν έχει υπερωρίες, ενώ ξέρεις ήδη το πρόγραμμα και ξέρεις σχολάει. Οι« υπερωρίες» γίνονται συνήθεια και μάλιστα σε εντελώς ακανόνιστα ωράρια και ημέρες. Μήπως να το ψάξεις καλύτερα; Ειδικά κιόλας αν του τυχαίνουν συνέχεια «επαγγελματικά ταξίδια».

Γυναικείο άρωμα

Κλασικό και διαχρονικό. Πήγες να τον αγκαλιάσεις και σου ήρθε η μυρωδιά ενός γυναικείου αρώματος; Ε δε θέλει πολλή ανάλυση το πράγμα. Ή έπεσε κατά λάθος πάνω σε κάποια γυναίκα στον δρόμο (τουλάχιστον αστείο), ή του αρέσει να βλέπει άλλη γυναίκα και να πέφτει πάνω της πιο συχνά (εντελώς αστείο).

Το σεξ είναι ανύπαρκτο

Εκεί που θυμάσαι τον εαυτό σου να έχει μία υγιή σεξουαλική ζωή με τον άνθρωπό σου, όλα αλλάζουν. Συνειδητοποιείς ότι η τελευταία φορά που κάνατε σεξ ήταν πριν βδομάδες. Ακόμα και όταν κάνετε δεν είναι όπως συνήθιζε να είναι. Έχει χαθεί η χημεία. Βέβαια αυτό δε σημαίνει απαραίτητα απιστία, μπορεί να σημαίνει άγχος, πίεση πολλά. Όταν όμως ο σύντροφός σου δε θέλει συνέχεια, είναι σαν να «καλύπτει τις ανάγκες του αλλού…»

Αργεί να απαντήσει

Αν μονίμως το τελευταίο διάστημα δεν απαντά όταν τον καλείς, στα μηνύματα κάνει αρκετή ώρα κλπ τότε να ανησυχείς. Άλλο να γίνεται λόγω δουλειάς, ή να κοιμάται και άλλο επειδή τάχα «αράζει».

Βγαίνει συνέχεια με «κολλητούς»

Όχι, εκεί ξέρεις ότι δε βγαίνει μόνο με τους τάχα κολλητούς, γιατί ξερείς ότι οι κολλητοί του είναι διακοπές ή δουλεύουν. Κάτι παίζει λοιπόν, άλλα λέει και άλλα κάνει. Το ξεμπρόστιασμα αλήθειας είναι αυτό που του αξίζει.

Μυστικοπάθεια

Όταν βάζει παντού κωδικούς, κρύβει την οθόνη του κινητού, απαντά στα κρυφά τότε σκέψου ότι κάτι συμβαίνει. Όχι πάντα βέβαια, αλλά όντως αν το κάνει συχνά ε κάτι συμβαίνει! Το πιο συνηθισμένο που κάνουν εκείνοι που απατούν είναι να σβήνουν κλήσεις και μηνύματα.

Προβολή

Μία από τις πιο σοβαρές ενδείξεις είναι το γεγονός ότι ζηλεύει υπέρ το δέον. Αυτό συνεπάγεται δύο τινά. Ή όντως έχει παθολογική ζήλια και κτητικότητα, ή κάνει προβολές. Στην ουσία δηλαδή φοβάται ότι εσύ τον «κερατώνεις» επειδή βασικά το κάνει εκείνος σε εσένα, άρα σου ρίχνει «στάχτη στα μάτια».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, κανείς δε λέει ότι όλα αυτά δείχνουν 100% απιστία. Αν όμως πολλά από αυτά συμβαίνουν συνέχεια και σε συνδυασμό μεταξύ τους, κοίτα να είσαι πιο παρατηρητική. Ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελευταία άλλωστε.

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024