Ο μεγάλος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, Φίλιππος – Ραφαήλ, είχε τη γιορτή του και οι γονείς του δεν παρέλειψαν να του ευχηθούν και δημόσια.
Αναρτώντας ο καθένας από μία φωτογραφία του στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, έστειλαν τις πιο ζεστές ευχές τους στο αγόρι.
Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία του Φίλιππου από το πρόσφατο ταξίδι τους στο Ισραήλ.
“Χρόνια πολλά αγάπη μου. Εύχομαι για πάντα να κρατήσεις το φως στην ψυχή σου και να το μοιραστείς. Το χρειάζεται ο κόσμος μάτια μου. Σαγαπώ πολύ Φίλιππε Ραφαήλ… ♥️”, έγραψε στη λεζάντα.
https://www.instagram.com/p/B41tTicAaax/
Στη συνέχεια δημοσίευσε και ο Θοδωρής Μαραντίνης φωτογραφία του γιου τους, όπου φαίνονται για πρώτη φορά καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.
“Always believe in magic … and don’t let anyone tell you what you cannot do… Χρόνια πολλά αστέρι μου…σ’ αγαπώ ..!”, σχολίασε στη λεζάντα.
Όπως θα δείτε παρακάτω ο Φίλιππος-Ραφαήλ είναι ένα πολύ όμορφο αγόρι 11 ετών με υπέροχο χαμόγελο.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.