Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οργασμός : Οι άγνωστες πτυχές ενός όμορφου συναισθήματος

Οργασμός : Οι άγνωστες πτυχές ενός όμορφου συναισθήματος

Υπάρχουν μορφές οργασμού χωρίς να χρειάζεται να κάνεις σεξ, ούτε να σε «βοηθήσει» κάποιος άλλος

Ο οργασμός είναι το «δώρο» της φύσης όχι μόνο στον άνδρα αλλά και στη γυναίκα. Και ναι, θα μιλήσουμε για τον γυναικείο οργασμό επειδή είναι όμορφος ιδιαίτερος και σύνθετος.

Στον ύπνο

Είναι δυνατόν όντως να έρθεις σε οργασμό την ώρα που κοιμάσαι και «ξεκουράζεσαι». Ο συγκεκριμένος οργασμός έρχεται όταν εσύ βλέπεις κάποιο σεξουαλικό όνειρο. Σε αυτού του είδους την ηδονή, βοηθά το γεγονός πως τρίβεσαι στα παπλώματά σου χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Μπορεί φυσικά να μην κινείσαι καν, απλά το όνειρο να ήταν τόσο έντονο που ο εγκέφαλος να λαμβάνει το μήνυμα του οργασμού. Συνήθως όταν αυτό συμβαίνει το καταλαβαίνεις επειδή ξυπνάς χαρούμενη.

Γυμναστική

Ορισμένες ασκήσεις εδάφους ή ασκήσεις στη Yoga, διεγείρουν τους νευρώνες. Επηρεάζουν όμως αρκετά και το πώς το ίδιο σου το σώμα νιώθει. Λόγω γυμναστικής, εκκρίνονται ενδορφίνες γεγονός που σε κάνει πιο χαρούμενη και πιο χαλαρή. Αυτές είναι οι δύο πρώτες προυποθέσεις για να έχεις σεξουαλική διέγερση.

Έπειτα ο τρόπος που κάποιες ασκήσεις εδάφους αιματώνουν το σώμα, κάνει την κυκλοφοριά του αίματος να πηγαίνει στο σημείο «G». Και ναι! Όλο αυτός ο συνδυασμός οδηγεί δυνητικά σε οργασμό.

Χωρίς να σε αγγίξεις καν

Ένα εξαιρετικά σπάνιο είδος οργασμού, είναι όταν αυτός εκδηλώνεται χωρίς να σε ακουμπήσεις καν. Δε χρειάζεται να αυτοικανοποιηθείς καν.  Ο εγκεφαλικός οργασμός προκύπτει όταν η φαντασία σου είναι συνδεδεμένη και συνυφασμένη με τις αισθήσεις σου.

Το σώμα σου απαντά στις «επιταγές» του εγκεφάλου και έρχεσαι σε οργασμό. Φυσικά θεωρείται αρκετά δύσκολος διότι πρέπει η σκέψη σου να είναι αναλυτική και να την αισθάνεσαι πλήρως. Σαν αυθυποβολή…

Random οργασμοί

Οι «τυχαίοι» οργασμοί είναι διαταραχή και κάτι εξίσου εξαιρετικά σπάνιο αλλά συμβαίνει! Οι κοπέλες που το παθαίνουν έρχονται σε οργασμό χωρίς να το θέλουν και συνήθως νιώθουν πολύ αμήχανα γιατί είναι κάτι το εντελώς απρόβλεπτο. Δεν είναι ότι είχαν βάλει τη δική τους πρόθεση για να γίνει κάτι τέτοιο.

Ορισμένοι επιστήμονες υποστηρίζουν πως αυτό μάλλον συμβαίνει για τρεις λόγους. Είτε υπήρχε υψηλή αιμάτωση στην περιοχή, ερεθισμένος κόλπος και αυξημένη πίεση στη συγκεκριμένη περιοχή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024