Κρήτη : Στον εισαγγελέα ο μαθητής που έβγαλε όπλο στην αυλή του σχολείου του
Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία της Κρήτης τις εξελίξεις με την υπόθεση του ανήλικου μαθητή που εμφανίστηκε στο προαύλιο χώρο του σχολείου του.
Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία της Κρήτης τις εξελίξεις με την υπόθεση του ανήλικου μαθητή που εμφανίστηκε στο προαύλιο χώρο του σχολείου του.
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης (14-11-2019) λίγο πριν τις έντεκα. Ενώπιον του εισαγγελέα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, οδηγήθηκε ένας ακόμη ανήλικος 17 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ανήλικος δεν είναι μαθητής του σχολείου και συνελήφθη στη διάρκεια ερευνών, έχοντας στην κατοχή του ένα μαχαίρι.
Η σύλληψη του έγινε έξω από το σχολείο.
Το χρονικό της υπόθεσης
Το περιστατικό συνέβη όταν το πρωί της Τετάρτης ένας μαθητής σε σχολείο των Μοιρών τράβηξε όπλο στο προαύλιο χώρο, σκορπώντας τον πανικό σε μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό.
Σύμφωνα με την Αστυνομία επρόκειτο για ρέπλικα, που εντοπίστηκε κρυμμένο σε σημείο πλησίον του σχολείου.
Όπως δήλωσε χθες στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Μανώλης Καρτσωνάκης σήμερα αναμένεται να μεταβεί στο σχολείο κλιμάκιο με τη συμμετοχή ψυχολόγου, ενώ σε ότι αφορά την υπόθεση, θα ληφθούν, όπως τόνισε, τα μέτρα που προβλέπονται για τον μαθητή.
Καταδικαστέα και ανεπίτρεπτα
Το συμβάν επιβεβαίωσε χθες στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Μανώλης Καρτσωνάκης, δηλώνοντας, ότι τέτοια περιστατικά είναι καταδικαστέα και ανεπίτρεπτα, τόσο εντός όσο και εκτός των σχολείων.
- Λίβανος: Χριστιανικά χωριά διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Νετανιάχου ότι ζήτησαν να προσαρτηθούν στο Ισραήλ
- Οι δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό: «Η Πορτογαλία πριν από μένα δεν είχε τίτλο – Το Euro αξίζει όσο ένα Μουντιάλ»
- Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία: Ανησυχία για την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου στον Ειρηνικό από την Κίνα
- Ρόδος: Συνελήφθη 47χρονος για ενδοοικογενειακή βία – Ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του σε βενζινάδικο
- Τι έκανε ο Μοντέρο με τη Δομινικανή Δημοκρατία λίγο πριν τον Ολυμπιακό (vids)
- Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επενδύοντας στη νέα εικόνα της πρωτεύουσας και στο μέλλον της αστικής διαμονής
- Πυροπροστασία περιοχών με βιομηχανικούς χώρους: Απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου και ελάχιστος έλεγχος
- «Θα είναι η πιο αιματηρή ταινία μου» – Στο επόμενο έργο του Ντάριο Αρτζέντο πρωταγωνιστεί η Ιζαμπέλ Ιπέρ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442