Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο «στόχαστρο» της ΑΕΚ ο Τάνκοβιτς (vids)

Στο «στόχαστρο» της ΑΕΚ ο Τάνκοβιτς (vids)

Στη μεταγραφική λίστα της «Ένωσης» βρίσκεται ο 24χρονος επιθετικός, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σουηδία.

Την περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς φαίνεται πως εξετάζει η ΑΕΚ. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Σουηδία, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εντυπωσιαστεί από τις επιδόσεις του άσου της Χάμαρμπι και σκέφτονται έντονα να κινηθούν για την απόκτησή του.

Τη φετινή περίοδο, ο 24χρονος έχει καταγράψει εκπληκτικά στατιστικά, αφού έχει καταφέρει να παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα συνολικά 14 φορές, ενώ έχει μοιράσει και οκτώ ασίστ.

Οι αριθμοί του Σουηδού στο πρωτάθλημα της χώρας του δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης», Ίλια Ίβιτς, ο οποίος έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από το όνομά του.

Το συμβόλαιο του με την Χάμαρμπι λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανανεώσει. Οι Σουηδοί λοιπόν θέλουν να τον πουλήσουν άμεσα ώστε να μην φύγει ελεύθερος.

«Ο παίκτης γνωρίζει για το ενδιαφέρον και έχει μιλήσει με την Χάμαρμπι. Είναι σίγουρο όμως ότι θα είναι πολύ προσεκτικός για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Είναι απίθανο να αποφασίσει άμεσα μέσα στις επόμενες εβδομάδες» τονίζει δημοσίευμα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Νόρκεπινγκ και στη συνέχεια πήγε στη Φούλαμ. Το 2014 μετακόμισε στην Άλκμααρ όπου έμεινε τρία χρόνια. Από το 2017 παίζει στην Χάμαρμπι.

Σε ότι αφορά το εθνικό επίπεδο, έχει παίξει σε όλα τις εθνικές της Σουηδίας και έχει δύο συμμετοχές με την ομάδα των αντρών. Αυτή τη στιγμή είναι στην αποστολή της Σουηδίας για τα επερχόμενα παιχνίδια της.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024