Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αξιώνει 900 εκατομμύρια ευρώ για τη Νάπολι ο Ντε Λαουρέντις»

«Αξιώνει 900 εκατομμύρια ευρώ για τη Νάπολι ο Ντε Λαουρέντις»

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο πώλησης της Νάπολι, ωστόσο αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 900 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Χθεσινό δημοσίευμα της «Daily Mail» ανέφερε πως υπάρχει πρόταση για αγορά της Νάπολι ύψους 560 εκατομμύριων ευρώ από οικογένεια του Κατάρ.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Il Mattino» αναφέρει ότι ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» αξιώνει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό για την παραχώρηση της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Ντε Λαουρέντις αξιώνει 900 εκατομμύρια ευρώ από την οικογένεια Αλ – Τάνι για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα έχουν συναντήσεις τον ερχόμενο Ιανουάριο προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο αγοράς της ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως η Νάπολι βρίσκεται αυτή τη στιγμή 12 βαθμούς πίσω από τη Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ οι σχέσεις  του Ντε Λαουρέντις με τους παίκτες της ομάδας δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024