«Αξιώνει 900 εκατομμύρια ευρώ για τη Νάπολι ο Ντε Λαουρέντις»
Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο πώλησης της Νάπολι, ωστόσο αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 900 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.
Χθεσινό δημοσίευμα της «Daily Mail» ανέφερε πως υπάρχει πρόταση για αγορά της Νάπολι ύψους 560 εκατομμύριων ευρώ από οικογένεια του Κατάρ.
Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Il Mattino» αναφέρει ότι ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» αξιώνει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό για την παραχώρηση της ομάδας.
Συγκεκριμένα ο Ντε Λαουρέντις αξιώνει 900 εκατομμύρια ευρώ από την οικογένεια Αλ – Τάνι για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Μάλιστα, οι δύο πλευρές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα έχουν συναντήσεις τον ερχόμενο Ιανουάριο προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο αγοράς της ομάδας.
Υπενθυμίζεται πως η Νάπολι βρίσκεται αυτή τη στιγμή 12 βαθμούς πίσω από τη Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ οι σχέσεις του Ντε Λαουρέντις με τους παίκτες της ομάδας δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Το NBA ολοκλήρωσε την έρευνά του και έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος για κυρώσεις στους Μιλγουόκι Μπακς, όταν επέλεξαν να μην αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα τελευταία ματς της regular season.
Το πρώτο βήμα πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2027 θέλει να κάνει το απόγευμα της Τετάρτης (13/5, 19:30) η Εθνική χάντμπολ των ανδρών, απέναντι στην Ολλανδία.