Μιλώντας στην εκπομπή One Line, ο κ. Μίχαλος τόνισε πως σε ό,τι αφορά στις επιχειρήσεις «είμαστε σύμφωνοι με τη μείωση του φόρου στις επιχειρήσει από το 28% στο 20%, το μέρισμα που μειώνεται από 10% σε 5%, καθώς την αναστολή του ΦΠΑ σε ό,τι αφορά τις κατασκευαστικές άδειες»

Στη σωστή κατεύθυνση χαρακτήρισε το νέο φορολογικό νομοσχέδιο ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Μιλώντας στην εκπομπή One Line, ο κ. Μίχαλος τόνισε πως σε ό,τι αφορά στις επιχειρήσεις «είμαστε σύμφωνοι με τη μείωση του φόρου στις επιχειρήσει από το 28% στο 20%, το μέρισμα που μειώνεται από 10% σε 5%, καθώς την αναστολή του ΦΠΑ σε ό,τι αφορά τις κατασκευαστικές άδειες».

Πρόσθεσε, πάντως, πως «θα χρειαστούν κυρίως στο σκέλος των φυσικών προσώπων κάποιες αλλαγές».

Κληθείς να σχολιάσει αν διαπιστώνεται αναζωογόνηση της μεσαίας και μικρής επιχειρηματικότητας, ο κ. Μίχαλος υπογράμμισε πως υπάρχει θετικό πρόσημο σε σχέση με το 2018 όσον αφορά τις επιχειρήσεις που ανοίγουν σε σύγκριση με τα «λουκέτα».

Μιλώντας δε για το κομμάτι των επενδύσεων, επεσήμανε πως «αυτό που πρέπει να αντιληφθούν οι πάντες είναι πως η προστιθέμενη αξία που χρειάζεται το ΑΕΠ της χώρας για να μπορέσουμε να έχουμε διατηρήσιμη και βιώσιμη ανάπτυξη είναι μέσα από παραγωγικές επενδύσεις».

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr