Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Βικτώρια» : Μαθητές στην Κρήτη βγήκαν μέσω «γέφυρας» από την αίθουσα

«Βικτώρια» : Μαθητές στην Κρήτη βγήκαν μέσω «γέφυρας» από την αίθουσα

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η «Βικτώρια», που πλήττει πληθώρα περιοχών της χώρας, με κυριότερα χαρακτηριστικά τους δυνατούς ανέμους και τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η «Βικτώρια», που πλήττει πληθώρα περιοχών της χώρας, με κυριότερα χαρακτηριστικά τους δυνατούς ανέμους και τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Έναν απίστευτο τρόπο σκέφτηκαν οι μαθητές Λυκείου στο Τυμπάκι για να καταφέρουν να βγουν από την αίθουσα που έκαναν μάθημα, κατά της διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης που έφερε η «Βικτώρια».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που αναρτήθηκε στην σελίδα του Facebook «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά» οι μαθητές τοποθέτησαν καρέκλες, την μία δίπλα στην άλλη, στην πλημμυρισμένη αυλή του σχολείου τους, σχηματίζοντας έτσι μια «γέφυρα».

Στην συνέχεια με σταθερά και προσεχτικά βήματα κατάφεραν να περάσουν στην «αντίπερα όχθη».

Mαθητές του Λυκείου Τυμπακίου βγήκαν έξω από τις αίθουσες σαν παίκτες του survivor!Με τρόπο που θυμίζει το γνωστό παιχνίδι επιβίωσης survivor οι μαθητές του Λυκείου Τυμπακίου κατάφεραν να βγουν από την αίθουσα διδασκαλίας στον αύλειο στεγνό χωρο του σχολείου.Οι μαθητές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν τα καρεκλακια τους πάνω στα οποία πατούσαν μέχρι να φτάσουν σε στεγνό σημείο της αυλής . Δείτε το βίντεο … !

Δημοσιεύτηκε από Δια-SOS-τε τη Μεσαρά στις Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως φαίνεται και στο βίντεο, η στάθμη του νερού έχει ανέβει σε τέτοιο ύψος που σχεδόν καλύπτει ακόμα και τα καθίσματα από τις σχολικές καρέκλες.

Στην περιοχή του Καβρού Γεωργιούπολης, στο μεταξύ, υπήρξε χαλαζόπτωση, η οποία δημιούργησε προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Κατολισθήσεις στο Ρέθυμνο

Στα Μυριοκέφαλα του Δήμου Ρεθύμνης έχουν σημειωθεί μικρές κατολισθήσεις σε πρανή και υπερχείλιση του ποταμού και έχει κλείσει το ένα ρεύμα του επαρχιακού δικτύου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης, Νίκο Λαγουδάκη, το κύμα κακοκαιρίας πλήττει κυρίως τα Χανιά και λιγότερο το Ρέθυμνο, χωρίς μέχρι αυτήν την ώρα να έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα ή να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Υποχώρησε διάβαση στα Χανιά

Τα ορμητικά νερά του ποταμού Κερίτη, στην περιοχή «Αλκιανός» του δήμου Πλατανιά, παρέσυραν στο πέρασμά τους μέρος της πρόχειρης διάβασης που συνδέει το χωριό με την ενδοχώρα, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διέλευση οχημάτων, όπως φαίνεται και από το στιγμιότυπο του hanianews.

Ο δρόμος είχε κλείσει νωρίτερα, πρακτική που ακολουθεί ο δήμος όταν αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις, μεριμνώντας για την ασφάλεια των πολιτών.

Αυτήν την ώρα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, η κίνηση των οχημάτων προς το χωριό Αλικιανός του Δήμου Πλατανιά, πραγματοποιείται μέσω στρατιωτικής γέφυρας τύπου Μπέλεϋ.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024