Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πως δεν αποκλείει να ασχοληθεί με την πολιτική

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πως δεν αποκλείει να ασχοληθεί με την πολιτική

Για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί κι εκείνη με την πολιτική καθώς προέρχεται από μία πολιτική οικογένεια, η γνωστσή ηθοποιός εξήγησε πως «δεν αποκλείω να ασχοληθώ στο μέλλον με την πολιτική. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν ξέρω. Σε αυτή τη φάση θα απαντούσα πως μου φαίνεται τελείως απίθανο»

Για τη μητρότητα, την εμπειρία από το ψυχιατρείο που είχε βρεθεί για τις ανάγκες ρόλου, καθώς και για την συννυφάδα της, Ιωάννα Παππά, μίλησε η Λένα Παπαληγούρα.

«Όταν κάναμε την Κατερίνα, ήταν μια παράσταση που μιλούσε για τη σχιζοφρένεια και ήταν μια αληθινή ιστορία. Η Κατερίνα ήταν η μητέρα του Αύγουστου Κορτώ που έγραψε το έργο. Χρειάστηκε να μπω στο ψυχιατρείο για να μελετήσω το ρόλο μου. Ήταν μια φοβερή εμπειρία αυτή που ζήσαμε. Χρειάστηκε να μιλήσουμε με ψυχιάτρους, να πάμε σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα να δούμε πως είναι. Όλα ήταν πράγματα που συλλέξαμε για την έρευνα ώστε να κάνουμε την παράσταση» εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί κι εκείνη με την πολιτική καθώς προέρχεται από μία πολιτική οικογένεια, εξήγησε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, πως «δεν αποκλείω να ασχοληθώ στο μέλλον με την πολιτική. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν ξέρω. Σε αυτή τη φάση θα απαντούσα πως μου φαίνεται τελείως απίθανο».

Όσο για την Ιωάννα Παππά, αποκάλυψε πως είναι συννυφάδες καθώς έχουν παντρευτεί δύο αδέλφια. «Μας φαίνεται αστείο αλλά και ωραίο ταυτόχρονα. Δεν το περιμέναμε, καμία από τις δύο, αλλά μάλλον ήταν για να γίνει» είπε χαριτολογώντας.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024