Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εμίλια Κλαρκ: Με ποιον εικονικό ρόλο φλερτάρει η «Καλίσι»;

Εμίλια Κλαρκ: Με ποιον εικονικό ρόλο φλερτάρει η «Καλίσι»;

Η Εμίλια Κλαρκ εξέφρασε την επιθυμία της να πρωταγωνιστήσει σε μία θηλυκή εκδοχή του διάσημου πράκτορα, Τζέιμς Μποντ.

Η Εμίλια Κλαρκ, η τηλεοπτική «Μητέρα των Δράκων», Καλίσι του Game of Thrones, δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να γίνει η πρώτη γυναίκα Τζέιμς Μποντ, καθώς ο Ντάνιελ Κρεγκ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον κινηματογραφικό ρόλο του θρυλικού πράκτορα 007, μετά από 13 χρόνια.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Last Christmas» σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Empire, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν θα ήθελε να υποδυθεί τον χαρακτήρα του θρυλικού βρετανού κατασκόπου.

«Φυσικά! Ναι!» απάντησε η Εμίλια Κλαρκ και συμπλήρωσε:

«Ο Τζέιμς Μποντ είναι από εκείνα τα franchises που είναι πάντα άψογα. Θα μπορούσατε να είστε ο πιο κακόγουστος Τζέιμς Μποντ στον κόσμο και ακόμα θα ήταν άψογο».

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Εμίλια Κλαρκ, εκφράζει την επιθυμία της να γίνει η πρώτη γυναίκα Τζέιμς Μποντ, καθώς σε παλαιότερη συνέντευξή της στη βρετανική Daily Star, η Κλαρκ είχε χαρακτηριστικά δηλώσει:

«Έχω πολλά όνειρα που δεν έχουν γίνει πραγματικότητα. Θα μου άρεσε να παίξω την Τζέιν Μποντ. Ο ιδανικός συμπρωταγωνιστής μου θα ήταν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Δεν υπάρχει αμφιβολία».

Οι «νύφες» του Τζέιμς Μποντ

Ένας αριθμός ηθοποιών έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να γίνουν η πρώτη γυναίκα Bond, συμπεριλαμβανομένης της Μισέλ Ντόκερι από τη σειρά και την ταινία «Downton Abbey».

Η Λασάνα Λιντς είναι επί του παρόντος ισχυρή υποψηφιότητα, με φήμες ότι θα της δοθεί ο τίτλος 007 στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ «No Time to Die».

View this post on Instagram

Cat’s finally outta the bag! #BOND25

A post shared by Lashana Lynch (@lashanalynch) on

Η Λασάνα θα είναι επιφορτισμένη, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, θα επιχειρήσει να εντοπίσει τον Ντάνιελ Κρεγκ και να τον πείσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση για μία νέα αποστολή.

Υπάρχει μία κεντρική σκηνή στην αρχή της ταινίας όπου ο Μ (τον οποίο υποδύεται ο Ραλφ Φάινς) λέει: Περάστε μέσα 007″ και βλέπουμε να μπαίνει η Λασάνα. Είναι η στιγμή που θα σας πέσουν τα ποπ κορν στο πάτωμα. Ο Μποντ παραμένει ο Μποντ αλλά ο πράκτορας 007 έχει αντικατασταθεί από αυτήν την καταπληκτική γυναίκα.

Οι αναφορές λένε ότι ο Μποντ θα προσπαθήσει να αποπλανήσει τον θηλυκό πράκτορα 007 το οποίο όμως δεν θα καταφέρει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024