Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Face to face Κεραμέως και Λαγκάρντ

Face to face Κεραμέως και Λαγκάρντ

Ήταν οι φιγούρες που ξεχώρισαν κατά τη συνεδρίαση του συμβουλίου Ecofin

Η Κριστίν Λαγκάρντ και η Νίκη Κεραμέως ήταν οι φιγούρες που ξεχώρισαν κατά τη συνεδρίαση του συμβουλίου Ecofin την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.

Ξεχώρισαν, όπως μου λένε, και λόγω κομψότητας και λόγω… ύψους.

Θα αναρωτιέστε, τι δουλειά είχε η υπουργός Παιδείας με τη νέα πρόεδρο της ΕΚΤ στο συμβούλιο υπουργών Οικονομικών της ΕΕ.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ πραγματοποίησαν κοινή συζήτηση προσανατολισμού με τους υπουργούς Παιδείας της ΕΕ και συζήτησαν τη σημασία της αποτελεσματικής και υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και κατάρτισης για την επίτευξη μιας ισχυρής οικονομικής βάσης για την Ευρώπη. Εως εδώ καλά, θα πείτε, αλλά έχει και… αλατοπίπερο η είδηση. Και εξηγούμαι.

Πρώτον: Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας καμάρωνε για την παρουσία της κυρίας Κεραμέως στο πλάι του και φρόντισε να τη συστήσει σε όλους τους ομολόγους του.

Δεύτερον: Πηγαδάκι στήθηκε με τον κύπριο υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη γνωριμία. Αλλά θα πείτε αυτές οι γνωριμίες θα του μείνουν, αφού τον Δεκέμβριο ο κ. Γεωργιάδης, όπως έχει ανακοινώσει, θα παραιτηθεί από υπουργός Οικονομικών. Στην Κύπρο ήδη ετοιμάζονται για ανασχηματισμό. Και τέλος, η υπουργός Παιδείας είχε σύντομη συνομιλία και με τον επίτροπο Βάλντις Ντομπρόβσκις, ο οποίος, όπως μαθαίνω, ζήτησε το… τηλέφωνό της (και του το έδωσε).

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024