![«Τόλμη και γοητεία» στην ΕΡΤ: Μαλλί με μαλλί παρουσιάστρια και σκηνοθέτρια για έναν άνδρα](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2019/11/ERT-1024x746.jpg)
«Τόλμη και γοητεία» στην ΕΡΤ: Μαλλί με μαλλί παρουσιάστρια και σκηνοθέτρια για έναν άνδρα
Η παρουσιάστρια είχε σχέση με τον σύζυγο της σκηνοθέτριας. Οταν η δεύτερη το έμαθε, έγινε χαμός.
Ένα περιστατικό που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι σενάριο σε σαπουνόπερα, διαδραματίστηκε στα τέλη του προηγούμενου μήνα στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Μεσογείων.
Ειδικότερα γνωστή παρουσιάστρια διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τον άνδρα της σκηνοθέτριας, η οποία όταν το έμαθε, αποφάσισε να πάει σπίτι της παρουσιάστριας και να της ζητήσει τον λόγο.
Ωστόσο ο διάλογος που είχαν έγινε έντονος και κουβέντα στην κουβέντα, η παρουσιάστρια χτύπησε και εξύβρισε την σκηνοθέτρια που λίγο αργότερα πήγε στο Α.Τ Ακροπόλεως για να καταθέσει μήνυση, μαζί με τον σύζυγό της.
Η παρουσιάστρια από την πλευρά της συνελήφθη την ίδια μέρα και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου απολογήθηκε πριν από λίγες μέρες, σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις