Αίσθηση προκαλούν τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ.
Σε ένα από αυτά, το οποίο αναρτήθηκε στα social media, φαίνεται αστυνομικός τελείως απρόκλητα να σπρώχνει με μεγάλη δύναμη νεαρή που βρισκόταν έξω από το πανεπιστημιακό ίδρυμα.
Ο άνδρας των ΜΑΤ συνέχιζε για αρκετά μέτρα να σπρώχνει την κοπέλα με αποτέλεσμα να αντιδράσουν οι υπόλοιποι συγκεντρωμένοι και να δημιουργηθεί ένταση.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).