Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γύθειο : Διαρρήκτης δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνο και συνελήφθη

Γύθειο : Διαρρήκτης δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνο και συνελήφθη

Ο 28χρονος δράστης κρυβόταν σε λόφο για να αποφύγει τη σύλληψη ωστόσο στάθηκε άτυχος αφού τον εντόπισε αγριογούρουνο και τον έβγαλε ...νοκ άουτ με αποτέλεσμα να πέσει στα χέρια της αστυνομίας.

Επίθεση από αγριογούρουνο δέχθηκε 28χρονος διαρρήκτης όσο κρυβόταν σε περιοχή της Μάνης προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Νωρίτερα ο δράστης μαζί με ένα άλλο άτομο είχαν εισβάλει σε σπίτι αρπάζοντας χρυσαφικά. Ωστόσο μετά από έρευνες της Αστυνομίας ο 28χρονος εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα τραυματισμένος ενώ ο 39χρονος συνεργός του κατάφερε να διαφύγει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη, Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει ένα ακόμη 39χρονο ημεδαπό και άγνωστο συνεργό τους.

Ειδικότερα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, ο 28χρονος μαζί με τον 39χρονο και άγνωστο συνεργό τους διέρρηξαν οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν χρυσαφικά, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Επίθεση από αγριογούρουνο

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα, τον 28χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ αυτός έφερε θλαστικό τραύμα από επίθεση αγριόχοιρου, όπως δήλωσε, κατά τη διάρκεια απόκρυψης του σε πυκνόφυτο λόφο, προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς χθες το πρωί, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης, μαζί με τον 39χρονο και άγνωστο συνεργό τους, διέπραξαν ακόμη δύο (2) περιπτώσεις κλοπής και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε οικίες.

Ο 28χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για την ταυτοποίηση του αγνώστου δράστη».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024