Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πανιώνιος: Νοκ-άουτ ο Κότνικ, χάνει το ματς στα Πηγάδια

Πανιώνιος: Νοκ-άουτ ο Κότνικ, χάνει το ματς στα Πηγάδια

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε νοκ-άουτ από το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στο αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια (17:00), για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς ο Μάτιτς Κότνικ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Σλοβένος πορτιέρο είχε απουσιάσει και από το ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Αρη και όλη την εβδομάδα έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με την Ξάνθη. Τελικά, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε νοκ-άουτ.

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Σιντί Αλί και Ντομίνγκεζ, παρά το ότι ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ είχε συγκεντρώσει πιθανότητες για να επιστρέψει στην αποστολή μετά την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αλλά και οι Μαξίμοβιτς και Μιλόγιεβιτς. Ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η αποστολή: Μαλέρμπ, Νίκας, Μασούρας, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Άρσε, Κιάκος, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Εμμανουηλίδης, Δούμτσιος και Αραμπουλι.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024